Familia lui Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu", urmărită de blestem: "Era să mor la naştere. Eu am scăpat, dar tata..."

captura Antena 1

Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" a vorbit cu lacrimi în ochi despre un necaz care i-a urmărit familia de la venirea lui pe lume. Tânărul a spus că a fost la un pas de moarte la naştere, iar tatăl lui a cedat suferinţei şi s-a apucat de băut.

Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" a lăsat garda jos pentru câteva minute şi s-a decis să vorbească despre un necaz care i-a marcat viaţa. Concurentul reality-shoului matrimonial a spus că a fost la un pas de moarte la naştere şi că primii doi ani din viaţă şi i-a petrecut în spital. Acesta a spus că în familia tatălui lui a murit mereu un copil, iar în familia lor el trebuia să moară, fiind parcă urmăriţi de un blestem.

Tatăl lui Valentin se pare însă că a cedat suferinţei şi a încercat să-şi înece amarul în alcool, iar acum starea lui de sănătate a fost afectată serios.

"La naştere era să mor şi eu am stat doi ani în spital. Atunci, tatăl meu s-a apucat de băut şi eu am luat asta asupra mea. Am considerat că eu sunt vinovat pentru schimbarea tatălui meu. În momentul de faţă, tatăl meu nu mai este un om normal 100%. Pentru mine mama este mai mult decât o eroină pentru că a crescut 3 copii, plus tata. La noi în familie, din partea tatălui, la naştere a murit un copil. Eu trebuia să mor. Am şi acum semn în cap de la catetier, aveam fluturaş dintr-ăla în cap pentru că nu mai aveau unde să-mi pună perfuzii. Eu nu am judecat pe nimeni pentru ce a făcut, pentru că eu am trecut prin astea", a povestit Valentin la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

În casa "Mireasă pentru fiul meu" bocea, afară stă numai aşa. Imaginea cu care Ana Maria şi-a surprins prietenii

Se iubesc de doi ani, dar sunt în impas! De decizia ei atârnă totul! Vezi ce se petrece în viața unui cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

A dat câteva kilograme jos, iar acum se îndoapă! Cum a fost surprinsă Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mâncarea bat-o vina! Diana Luca de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat proporţii din nou!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro