Fanele lui Gerard Butler sunt în al nouălea cer. Declaraţia bombă pe care a făcut-o starul de la Hollywood

Actorul Gerard Butler a confirmat despărţirea de Mădălina Ghenea într-un interviu acordat  jurnaliştilor germani. Gerard nu a dezvăluit cine a pus capăt relaţiei.

Gerard Butler este liber ca pasărea cerului. Actorul s-a desparţit de frumoasa Mădălina Ghenea după mai bine de un an de relaţie. Deşi cei doi indragostiţi păreau mai fericiţi ca niciodată nimeni nu işi explică de ce în prezent cei doi nu mai formează un cuplu. Gerard a fost întrebat de cei de la Filmreporter.de dacă în prezent este implicat într-o relatie, moment în care a dat din cap in semn de negare, spunând: ‘’Momentan nu sunt. Îmi doresc ca la un moment dat să mă aşez la casa mea’’.

Actorul este de părere că epoca în care era considerat un fustangiu a apus, însă nu ezită să se amuze ori de câte ori işi aduce aminte de toate cuceririle facute. ‘’A trecut o perioadă de atunci iar acum îmi vine să râd de acea etapă din viaţa mea. Cu siguranţă nu sunt uşă de biserică dar muncesc din greu‘’, a declarat Gerarld Butler.

Profitând de faptul că e din nou singur,  jurnaliştii francezi nu au ezitat să-l întrebe cum trebuie să arate femeia  care vrea să-l cucerească. Burlacul nu a stat pe gânduri şi a răspuns imediat . ‘’În  general  îmi plac femeile care au simţul umorului,  care sunt sigure pe ele şi care sunt draguţe şi decente’’. Cu siguranţă că nu va trece mult timp şi Gerard îşi va găsi alinearea in braţele unei alte domnişoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro