Fanii s-au luptat, unul a câștigat. Cine deține supremația pe Instagram

Selena și Taylor / foto: Instagram

După ani întregi în care și-au disputat supremația pe rețelele de socializare pentru ca artistul lor preferat să aibă cei mai mulți fani, cineva s-a gândit să facă și un top.

Ei bine, în momentul de față, cel mai iubit artist din lume pe Instagram este Selena Gomez, care are cei mai mulți followeri pe rețeaua de socializare.


Actriţa americană și fosta iubită a lui Justin Bieber are peste 70 de milioane de followeri și le-a mulţumit personal fanilor pentru această "performanţă".

"Sunt cea mai urmărită persoană pe Instagram. Vă salut şi vă mulţumesc!", a fost mesajul postat de solistă pe reţeaua de socializare.

Selena Marie Gomez este o actriță și cântăreață americană, care a debutat în Barney & Friends ca Gianna, în perioada 2002–2004. Ulterior, a avut roluri episodice în filme, cum ar fi Spy Kids 3-D: Game Over (2003) și Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005). În 2006, Gomez a apărut ca invitat special într-un episod din serialul de la Disney Channel, Zack și Cody, ce viață minunată, precum și Hannah Montana. De asemenea, ea este cunoscută şi pentru relaţia tumultuoasă pe care a avut-o cu Justin Bieber.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro