Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu, un cuplu de "poveste"! O nouă imagine din dormitorul celor doi, făcută publică de sportiv

foto: facebook

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu sunt unul dintre cele mai controversate cupluri. Imaginile din dormitorul divei de Monaco şi al sportivului au stârnit comentarii acide, însă austriacul este  extrem de mândru de femeia lui.

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu sunt un cuplu electrizant, care au stârnit o mulţime de controverse cu felul în care aleg să-şi trăiască povestea de dragoste. Imaginile incitante cu diva de Monaco aproape dezbrăcată gătindu-i sportivului au făcut înconjurul lumii şi au stârnit comentarii acide la adresa fostei prezentatoare de televiziune.

De curând, Felix Baumgartner a postat pe o reţea de socializare o nouă fotografie din dormitor. De data aceasta însă el şi moldoveanca lui sunt gătiţi de gală.

"Pregătiţi pentru Premii diseară", este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Felix Baumgartner pe o reţea de socializare.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din toamnalui 2014. Vedeta de televiziune l-a cunoscut pe celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă în cadrul unui interviu, realizat de ea, ocazie cu care, după spusele ei, şi-a şi propus să-l cucerească.

Citeşte şi

Mihaela Rădulescu l-a pus pe "stop" pe Felix? Imaginea care a dat-o de gol

Mihaela Rădulescu a fost pictată GOALĂ. Cum arată cu adevărat vedeta TV în costumul Evei

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro