VIDEO / Fenomene paranormale! O blondă celebră, bântuită de morţi: "Vine şi-mi spune să merg cu el şi-l urmez"

foto: facebook

O blondă celebră din peisajul monden autohton a mărturisit că a fost martora unor fenomene paranormale. Mai mult decât atât, aceasta spune că de ceva timp îşi visează fratele şi fostul soţ, care îi bântuie visele.

tra Simona Traşcă a povestit că a fost martora unor evenimente paranormale în urmă cu ceva ani, iar de ceva timp îi visează pe fostul soţ şi pe fratele ei, ambii decedaţi. Blonda spune că tatăl copilului ei o cheamă la ea, iar ea se lasă pradă rugăminţii şi-l urmează pe acesta.

"Eram la mine în cameră, lângă sobă era un vătrai şi am văzut cum un s-a ridicat în aer. M-am speriat şi am fugit la mama în cameră. Am înţeles că acea casă a fost construită pe un cimitir. Am văzut anumite chestii şi am simţit. De ani de zile îl visez pe bărbatu-meu că vine să mă ia cu el. În ultimul timp îl visez pe fratele meu mort. Există Rai şi Iad. Pentru ce facem anumite chestii pe Pământul acesta? Pentru a ajunge în Rai! În vis, nu realizez niciodată faptul că el este mort.

(foto: facebook)

Mă cheamă să plec cu el, iar eu mă duc. Săptămâna trecută, l-am visat pe fratele meu că mă ruga să rămân cu el ca să-l apăr. Este fratele meu în continuare, pentru mine el nu a murit. Mi-e dor de el. Chiar dacă mi-am continuat viaţa, nu am uitat de el şi sufăr în continuare. Eu ştiu că el este la Dumnezeu. M-am rugat la Dumnezeu că dacă o să mi-l ia vreodată, să-l ia în Săptămâna Luminată şi aşa s-a întâmplat. L-am dus şi l-am internat de foarte multe ori şi numai familiie care au drogaţi înţeleg", a declarat Simona Traşcă la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Fratele Simonei Traşcă a încetat din viaţă în urmă cu un an. Acesta era bolnav de SIDA şi încarcerat. Fostul soţ al blondei a murit în 2012, în urma unui infarct.

Citeşte şi:

VIDEO / Ce secret ascunde Simona Traşcă în zona intimă! Denisa Biţă: "Nu pot să cred că ai făcut aşa ceva"

VIDEO / Simona Traşcă, cu o vânătaie mare în frunte! Blonda a vorbit despre bătăile pe care le-a primit de la fostul ei iubit

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro