Fericirea cere sacrificii! O artistă de la noi a făcut foamea, pentru cea mai nobilă cauză!

Emilia Dorobanţu este, fără îndoială, una dintre cele mai fericite câştăreţe de muzică populară de la noi din ţară. Artista a devenit mămică la 12 iunie 2016, iar de atunci se poate declara împlinită din toate punctele de vedere. Totuşi, pentru a ajunge într-o astfel de stare, vedeta a fost nevoită să treacă prin momente grele.

Invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată, astăzi, de la ora 16:30, la Antena Stars, celebra artistă a dezvăluit că a îndurat foamea, pe vremea când era însărcinată.

“Înainte să rămân însărcinată aveam o mare problemă cu greutatea! Eram plinuţă şi nu reuşeam să slăbesc nicidecum. Apoi, când am rămas însărcinată, în primele patru-cinci luni, am slăbit. Nu puteam să mănânc nimic! Aveam stare de greaţă şi de rău”, a declarat Emilia Dorobanţu.

După ce a adus-o pe lume pe Anastasia Maria, cântăreaţa a scăpat de toate problemele: „După ce am născut, nu am mai avut nicio problemă! Acum mănânc orice”.

Acum, când totul este minunat în viaţa sa, Emilia Dorobanţu a devenit o adevărată gospodină: „Am început să-i gătesc Anastasiei. La noi e nelipsită ciorbiţa! M-am învăţat să mănânc sănătos”.

Citeşte şi: Cornel Ilie ştie meserie! Trucul pe care liderul trupei „Vunk” l-a folosit pentru ca fetiţa sa să fie cuminte la mall

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost barosan de top, iar acum a ajuns la mop! Imagini incredibile cu Dinu „Vamă”

Emilia Dorobanţu s-a făcut remarcată în peisajul folcloric românesc prin autenticitatea pieselor interpretate, dar și prin numeroasele premii pe care le-a obţinut. După liceul făcut la „Radu Greceanu”, în Slatina, a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică București, acolo unde locuiește și activează în prezent.

Vedeţi interviul integral acordat de Emilia Dărăbanţu, astăzi, la "Refresh by Oana Turcu", de la ora 16:30, la Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro