Fetiţa Andei Adam i-a lăsat pe toţi cu gura căscată! Are abia câteva săptămâni şi face ceva ce alţi bebeluşi fac mult mai târziu! Toţi apropiaţii sunt uimiţi

Anda Adam este o mămică fericită! Micuţa Evelin îi luminează fiecare zi, printr-un gest atât de simplu, dar care îi umple artistei sufletul de bucurie. Nu doar proaspăta mămică este cea care se bucură de năzdrăvaniile fetiţei, ea şi soţul ei împărtăşind cu toată lumea fericirea lor.


De când a devenit mămica unei superbe fetiţe, Anda Adam este o femeie cu adevărat împlinită, bucurându-se de fiecare moment alături de micuţa Evelin, dar şi de toate gesturile şi ghiduşiile pe care fiica ei le face, chiar dacă nu este conştientă de ele.
Au aşteptat cu nerăbdare ca Evelin să vină în viaţa lor, iar de atunci, Anda şi Sorin Andrei nu îşi mai pot ascunde fericirea. Tinerii părinţi nu se zgârcesc şi împărtăşesc bucuria lor şi cu persoanele dragi din viaţa lor. „Evelin se trezeşte în fiecare dimineaţă cu zâmbetul pe buze şi râde-n hohote. Este superbă. Luminează totul în jurul ei”, a spusGeorge, naşul micuţei Evelin, dovedind cu declaraţiile sale că finuţa lui este mult mai precoce decât orice alt copilaş la vârsta ei.

După nuntă şi naşterea fetiţei, Anda Adam şi Sorin Andrei se pregătesc acum pentru prima petrecere a micuţei Evelin. Cu toate că toţi s-ar fi aşteptat ca totul să fie deja pus la punct, până în cel mai mic detaliu, ei bine lucrurile nu stau deloc aşa, cei doi părinţi fiind cam nehotărâţi. „Nu au stabilit încă data. Oricum totul ţine doar de ei. Noi vom fi acolo lângă ei, aşa cum este normal. Sper să nu mai fie aşa nebunie ca la nuntă, dar distracţia va fi cu siguranţă pe măsură”, a spus George.
Anda Adam a devenit mămică pe data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, iar fetiţa ei a avut 3 kilograme la naştere. Artista şi tatăl copilului ei, Sorin Andrei, s-au căsătorit în vara acestui an, după câteva luni de relaţie.

Citeşte şi:

Imaginea publicată de Anda Adam cu fetiţa ei, în miez de noapte

Anda Adam, din petrecere în petrecere la o lună după ce a născut! Cum a apărut artista pe Facebook în seara de Revelion?

Anda Adam, pusă pe chefuri la o lună de la naştere! Mesajul transmis pe Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro