Fiica Andreei Bălan apare în următorul clip al artistei? Ipostaza în care a fost Ella surprinsă

+5 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan se pregăteşte să lanseze o nouă melodie. Astăzi, cântăreaţa a mers să repete coregrafia împreună cu echipa ei de dans şi a luat-o şi pe fiica sa. La un moment dat, într-o pauză, artista a făcut publică o ipostază în care micuţa Ella a fost surprinsă, iar fanii au fost cuceriţi de fetiţa Andreei Bălan cu George Burcea.

Andreea Bălan a urcat pe internet o fotografie cu Ella. În imagine, fetiţa e ţinută cu spatele la aparatul de fotografiat în timp ce artista şi dansatoarele zâmbesc la ea. Cântăreaţa a mărturisit prin mesajul scris în dreptul pozei că exersează coregrafia pentru noua melodie, iar în pauze ea şi echipa sa de dans se joacă cu Ella.

"Repetăm coregrafia pentru piesa nouă şi în pauză ne delectăm cu Ella 🤗", a scris cântăreaţa pe pagina ei de Facebook.

Oare fetiţa ei cu George Burcea va apărea în videoclipul piesei? Desigur, nu cu faţa, ci aşa cum ne-a obişnuit până acum... cu spatele. Sau poate o va prezenta lumii întregi atunci.

"Când ne-o vei arăta pe Ella?", "Doamne, ce poza frumoasă ❤❤❤❤ Abia așteptăm piesa!", "Ce mamă frumoasă și fericită are Ella! Cum îți sclipesc ochii și cum faţa îți radiază de fericire,când o ai pe minunea lui Dumnezeu în fața ta. Frumoasă imagine ,să fiți sănătoase și fericite și să vă ocrotească Dumnezeu de tot ce este rău. Te pup și te iubesc, prințeso!" sunt trei dintre mesajele postate de fani.

Andreea Bălan și George Burcea au decis ca, la sfârșitul lunii martie, să se căsătorească pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Botezul acesteia a avut loc pe data de 22 aprilie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro