Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a devenit o adevărată domnişoară. Fostul fotbalist nu-şi mai încape în piele de mândrie

+5 click pentru
galerie

Adrian Mutu, alături de fiica sa Adriana, un tată fericit şi împlinit © Instagram

Adrian Mutu este un bărbat împlinit. În afară de cariera strălucită pe care şi-a construit-o, fostul internaţional o duce excelent şi în viaţa personală.

Chiar daă a divorţat de două ori, în urma căsniciilor cu Alexandra şi Consuelo, fostul fotbalist a rămas cu trei minunăţii de copii, asta fără să-l punem la socoteală pe micuţul Tiago, din relaţia cu Sandra. Adrian Mutu este un tată mândru şi încearcă pe cât posibil să le facă pe plac copiilor săi. Mario şi cele două fetiţe locuiesc cu mamele lor, însă Adrian Mutu încearcă să le fie cât mai mult apoape şi să nu le lipsească nimic. Toţi copiii au moştenit din frumuseţea mamelor lor, dar şi din calităţile tatălui, toţi copiii fiind de o frumuseţe extraordinară.

Şi ca orice tată, relaţia pe care Mutu o are cu fetele sale este una deosebită. Adrian Mutu este mândru de fetele sale şi postează adesea fotografii cu copiii săi pe Instagram Aşa s-a întâmplat şi acum când Adrian Mutu le-a arătat fanilor săi cât de frumoasă este fiica sa cea mare, Adriana. Aceasta a devenit o adevărată domnişoară şi este de o frumuseţe răpitoare. Adriana are 11 ani şi este mândria lui Adrian Mutu. Fostul fotbalist mai are o fată din relaţia cu Consuelo, pe Maya, în vârstă de 9 ani. Cele două locuiesc în Republica Dominicană împreună cu mama lor, iar tatăl le vizitează cât de des poate, aşa cum s-a întâmplat şi de Sărbători, atunci când Adrian Mutu a petrecut Reveionul cu familia sa în Republica Dominicană, acolo unde s-a întâlnit cu fetele şi s-au simţit foarte bine.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro