Fiica lui Gabriel Cotabiţă, despre situaţia financiară a acestuia: "E posibil să nu rămână niciun ban pentru tata"

foto: facebook

Eliza, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă, a făcut dezvăluiri despre situaţia financiară a tatălui ei. Tânăra a spus că spectacolul dedicat artistului, care va avea loc în 29 octombrie, la Sala Palatului, ar putea avea costuri la fel de mari ca încasările. Aceasta a spus că spectacolul nu este unul caritabil şi că e posibil ca tatăl ei să nu rămână cu niciun ban.

Mai mulţi artişti de renume de la noi s-au reunit în cadrul unui concert dedicat lui Gabriel Cotabiţă, care va avea loc în 29 octombrie la Sala Palatului. Eliza, una dintre gemenele lui Cotabiţă, a spus că încasările obţinute în urma vinderii biletelor vor fi suficiente pentru acoperirea cheltuielilor.

(foto:facebook)

"La o organizare atât de amplă, banii din bilete se împart în așa de multe direcții, încât e posibil să nu rămână nimic după aceea. În România, profesionalismul e la pământ, iar ca să obții ceva de calitate, trebuie să investești. Drept urmare, important este evenimentul, nu încasările, iar scopul e să fim în rândul lumii bune și să ne apreciem artiștii cât încă sunt printre noi. Atât! Spectacolul e un cadou și nimic mai mult. În organizare sunt implicate mai multe persoane și probabil că informațiile au fost denaturate”, a declarat Eliza Cotabiță pentru ziarulring.ro.

Tânăra a spus că cel mai sigur beneficiu obţinut de tatăl ei va fi spectacolul în sine şi nu banii: „Fondurile încasate nu sunt dedicate exclusiv tatălui meu, se face o confuzie. Concertul a pornit la inițiativa artiștilor, prietenilor lui, care l-au sprijinit cât se putea de mult, și mi se pare normal să fie fără onorariu. Ei vin să cânte pentru tata, dar asta nu înseamnă că banii care ar trebui să le revină lor îi încasează tata. În niciun caz! Acesta e un cadou aniversar pentru el, dar nu are scopul unui fond de caritate. Fiecare artist interpretează o singură piesă din repertoriul tatălui meu. Am insistat să vedem cum să facem să fie bine pentru toți, iar ei au zis: «Să-mi dai bani pentru ce, pentru o piesă, ai înnebunit?!»”.

Gala "Chapeau!", care îi este dedicată lui Gabriel Cotabiță și care va reuni artiști precum Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Loredana și Smiley va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului.

A stat în comă trei săptămâni

În prima jumătate a lunii mai, o veste-șoc a zguduit showbiz-ul: Gabriel Cotabiță a făcut un accident vascular pe când era la sala de sport a unui hotel din București.

Ambulanța, ajunsă de urgență la fața locului, l-a resuscitat timp de mai bine de un sfert de oră, iar odată ajuns la Urgențe, la Spitalul Floreasca, starea artistului părea fără speranță, pronosticurile medicale fiind extrem de pesimiste. Cu taote acestea, atunci când nimeni nu mai credea, Gabi Cotabiță a demonstrat că este un luptător, iar minunea s-a produs,m artistul trezindu-se din coma în care era. Iar de atunci, lucrurile au evoluat rapid, recuperarea medicală, în primă fază făcută la Spitalul Floreasca, iar mai apoi la Spitalul Elias având rezultate care mai de care mai bune.

Citește și:

ȘOC la spitalul Elias! Cererea lui Gabi Cotabiță i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Secretul din spatele mutării lui Gabi Cotabiță la alt spital! Ce îi lipsea la Floreasca?

ULTIMA ORĂ! Gabriel Cotabiţă a deschis ochii şi respiră singur

Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias!

Exerciţiile care îl pot scăpa de amnezie pe Gabriel Cotabiţă: "Creierul trebuie antrenat!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro