Fiica lui Nicole Kidman şi a lui Tom Cruise, căsătorie în secret! N-a fost prezent nimeni din familie

După ce fiica lui Kurt Cobain s-a căsătorit în secret şi a omis să-şi invite mama, istoria se repetă. Fiica lui Tom Cruise şi a actriţei Nicole Kidman s-a căsătorit şi ea, iar părinţii n-au fost de faţă.

La puţin timp după ce Nicole Kidman, în vârstă de 48 de ani, povestea cât de strânsă e legătura sa cu copiii pe care i-a adoptat alături de Tom Cruise, fostul ei soţ, s-a dovedit contrarul. Isabella, în vârstă de 22 de ani, s-a măritat cu iubitul ei, Max Parker, bărbatul de care este fericită de mai puţin de un an şi pe care l-a cunoscut în capitala Marii Britanii, Londra. Ceremonia a avut loc la un hotel din Londra iar participanţi au fost prietenii fetei. Nu doar părinţii au lipsit, ci şi fratele său, Connor.
Isabelle nu le-a călcat pe urme părinţilor săi adoptivi şi şi-a creat propria carieră în modă. Aceasta a absolvit Academia Delamar de Make-Up şi Hairstyling şi lucrează pe postul de coafeză în Marea Britanie.

Nicole Kidman şi Tom Cruise au adoptat-o pe Isabella în 1992 şi pe Cornor în 1995. Divorţaţi încă din 2001, copiii au rămas în custodia tatălui şi aparţin de Biserica Scientologică. Tom Cruise mai are un copil, Suri, în urma căsătoriei cu celebra Katie Holmes care a durat şase ani. (2006-2012) În prezent, Keith Urban este bărbatul care îi este soţ lui Nicole Kidman încă din anul 2006. Aceasta are două fete, Sunday Rose şi Faith Margaret.

Sursă foto: Youtube
A.C.
Citeşte şi:

E frumoasă, dar e proastă! Un actor celebru, atac dur la adresa lui Nicole Kidman

Trist! Un actor de la Hollywood îşi IGNORĂ fiica la ordinul BISERICII

Nicole Kidman, ţinută de infarct la premiera filmului "Queen of the desert"! Tu ai îmbrăca aşa ceva?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro