Fiica lui Serghei Mizil şi-a pierdut degetul în accident. "A fost şi ars, în afara de lovitură"

sursa: Facebook

Fiica lui Serghei Mizil a suferit un accident cumplit cu maşina, în urma căruia şi-a pierdut un deget. Bărbatul de afaceri a spus totul despre starea actuală de sănătate a fiicei ei.
Ana, fata cea mică a lui Serghei Mizil, este acum în recuperare în urma căruia acum suferă. Aceasta şi-a zdrobit mâna şi şi-a pierdut unul dintre degete, dar încearcă să se ţină tare pe picioare.
"Este bine, foarte sus, şi-a pierdut un deget. A avut o problemă la mâna şi o să fie mai mult timp de recuperare. Are psihicul foarte tare şi sper să trecem peste acest ghinion. Am înţeles că a fost şi ars, în afara de lovitură. Ea nu vrea să fie compătimită. E tare, mergem înainte," a declarat Serghei Mizil pentru Antena Stars.
Acum, tânăra se află în recuperare şi are toată familia alături pentru a se simţi mai bine. Maşina ei a fost cu totul distrusă după teribilul accident de maşină.
"Mâna va necesita o recuperare, a fost o mână lovită, toată mâna. Eu sper şi mă rog la Dumnezeu să fie bine şi să nu aibă probleme. Nu ştie nici ea ce s-a întâmplat. A fost un moment nepotrivit în viaţa ei. Maşina s-a facut zob," a mai adăugat bărbatul de afaceri, despre starea fiicei lui.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro