Filmare compromiţătoare dintre un prezentator TV de la noi şi asistenta lui! Au fost filmaţi noaptea în pat

+3 click pentru
galerie

Filmare compromiţătoare dintre un prezentator TV de la noi şi asistenta lui © pixabay

Un prezentator tv şi asistenta sa tremură din toate încheieturile. Mai multe imagini cu ei ce pot fi compromiţătoare au dispărut.

Este vorba despre Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru, care au fost filmaţi noaptea, împărţind patul. Singura problemă este că a dispărut cardul în care se află materialul cu cei doi.

Plecaţi în vacanţă la munte, Raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu au împărţit aceeaşi cameră, în timp ce Natalia Mateuţ a dormit cu Anca, o colegă de la "Star Matinal". Filmând un reality show, în cele două camere a fost mereu şi o cameră de filmat pornită.

Atunci când operatorul a venit dimineaţă, să schimbe cardul, cel pe care se afla filmarea cu Raluca şi Bote a dispărut fără explicaţie. Toată lumea se declară nevinovată, însă oare nu o fi ceva pus la cale chiar de către cei doi?

Este de menţionat şi faptul că, după o tragere la sorţi, Natalia şi Raluca trebuiau să doarmă împreună, însă prezentatoarea TV a insistat că frumoasa ei colegă să se culce în cameră cu Bote. Ce o ascunde acel card de memorie care este pur şi simplu de negăsit?

Pe Natalia Mateuţ, Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru îi puteţi vedea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 09:00 pe Antena Stars în cadrul emisiunii "Star Matinal".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro