Finul Alex Velea şi soţul Andreei Bănică se judecă în instanţă! Lucian Mitrea trebuie să bage adânc mâna în buzunar

+2 click pentru
galerie

Alex Velea şi soţul Andreei Bănică se judecă în instanţă © Instagram

În urmă cu şapte ani se înrudeau, însă acum sunt într-un scandal pentru bani. Alex Velea şi soţul Andreei Bănică, fostul naş de cununie al artistului, au ajuns în instanţă.

Lucian Mitrea are să îi dea lui Alex Velea o sumă de aproximativ 4.700 de euro pentru un concert mai vechi pe care l-a susţinut artistul la un Revelion. Aşa că, firma cântăreţului a dat în judecată firma de impresariat a soţului Andreei Bănică.

Procesul este în continuă desfăşurare de la sfârşitul anului trecut, iar procurorii sunt de partea lui Velea. Lucian Mitrea este nevoit să îi dea fostului său fin 21.504 lei, plata datorată plus penalităţi de întârziere.

Andreea Bănică şi soţul ei au fost, în urmă cu şase ani, naşii de cununie ai lui Alex Velea şi ai mulatrei Ana, fosta soţie a artistului.

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro