Fiţă de vedetă sau blasfemie? Oana Zăvoranu îşi face talisman din osemintele tatălui

foto: facebook

Fiţă de vedetă sau blasfemie? Oana Zăvoranu şochează din nou cu o idee care poate stârni controverse în rândul credincioşilor. Bruneta a spus că intenţionează să-şi facă un talisman din rămăşiţele tatălui ei.

Iubire, iubire, dar până unde? Oana Zăvoranu şochează din nou cu un anunţ care va revolta adepţii bisericii. Bruneta a spus că îşi doreşte să îşi facă un talisman din rămăşiţele tatălui ei, pentru ca acesta să-i fie zi de zi aproape şi să-l poarte cu ea oriunde.

„Am oprit un pic mutarea lui, pentru că am aflat, şi sunt în cercetări în acest moment, că există undeva în Elvetia, un laborator, unde din oasele unui mort, fie că este om, fie că este animal, din oase, se poate printr-un procedeu extrem de laborios, care durează în jur de 4-6 luni, în functie de cât îţi permiţi şi de cât te ţine buzunarul, poţi sp faci un diamant şi atunci mi s-a părut extraordinară ideea asta, mai ales la cât l-am iubit eu pe tata, să nu mă grăbesc să îl mut şi să îl port cu cea mai mare mândrie pe tata ca pe un diamant, pentru că a fost diamantul sufletului meu”, a marturisit vedeta, potrivit enational.ro.

Citeşte şi:

Coincidenţă sau blestem? Legătura dintre moartea Marioarei Zăvoranu şi a lui Nelu Bănicioiu, tatăl Oanei Zăvoranu

VIDEO / Oana Zăvoranu vrea să îşi dezgroape tatăl: "Nu merită acel mormânt modest!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro