Fiţe la meniul de Paşte? Ce găteşte Radu Vâlcan pentru masa de sărbători
Publicat pe 11.04.2015 la 16:09 Actualizat pe 11.04.2015 la 16:21
Radu Vâlcan nu este un fan al mâncării tradiţionale de Paşte, iar din acest motiv, drobul sau friptura de miel nu îşi vor găsi loc pe masa de sărbători a actorului.
Radu Vâlcan nu este un fan al mâncării tradiţionale de Paşte, iar din acest motiv, drobul sau friptura de miel nu îşi vor găsi loc pe masa de sărbători a actorului.
Radu Vâlcan este unul din bărbaţii invidiaţi pentru fizicul de nota 10 şi se pare că unul din secretele actorului constă în alimentaţia echilibrată şi sănătoasă pe care o are.
Într-un interviu pentru apropotv.ro, el a mărturisit că pentru masa de Paşte preferă un meniu atipic şi de origine marină, somonul înlocuind cu succes vestita carne de miel.
"Am o dietă echilibrată, iar carne mănânc extrem de rar. În principiu, produsele de origine animală îşi găsesc când şi când locul în alimentaţia mea. Aş putea spune că ţin foarte multe posturi pe parcursul anului.
Cum nu gătesc de Paşte, rămân la reţeta mea preferată. Somon la cuptor în crustă de muştar (somon, mărar, usturoi, ulei de măsline, muştar Dijon, coriandru, cimbru, piper, toate după gust)", a declarat Radu Vâlcan.
Chiar şi aşa, actorul ţine la tradiţii şi a mărturisit că s-ar delecta oricând cu o bucată din pasca şi cozonacul gătite de bunica lui.
Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului „Temptation Island – Insula Iubirii”, care va fi difuzat în curând de Antena 1, se va bucura, alături de iubita lui, Adela Popescu, de un Paşte liniştit, la ţară
A.M.
Foto: facebook
Citeste si:
Adela Popescu şi Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinţi: "Am amenajat o cameră pentru copil!"