Fiul Elenei Gheorghe nu şi-a cunoscut încă surioara! Motivul pentru care Nicholas e departe de "bebelinda"

+3 click pentru
galerie

Elena Gheorghe şi familia © Foto: Facebook

Elena Gheorghe a adus sâmbătă pe lume o fetiţă de nota 10. Lângă ea a fost soţul său, dar şi părinţii. Reacţia lui Cornel i-a uimit pe toţi, şi pe mama soacră. 

Pe 15 iulie, Elena Gheorghe a mers la un control de rutină, dar medicul a decis că fetiţa pe care o avea în burtă trebuie să îşi cunoască părinţii mai repede. 

Aşadar, Bebelinda a venit pe lume sâmbătă, lăsându-i fără cuvinte pe părinţii săi, dar mai ales pe Cornel care nu a mai putut de emoţie.

Nicholas, fiul cel mare al Elenei Gheorghe nu şi-a cunoscut încă surioara, este în vacanţă cu bunicii din partea tatălui.

"Ne-a făcut o surprinză că nu ştiam nimic. Nu ştia exact, 30 sau 24, cert este că a venit mai repede. La un control şi a venit până la urmă. Nu am ştiut nimic. Noi am fost surprinşi, dar totul s-a întâmplat de la sine. Dumnezeu a făcut lucrurile. El a făcut totul. Noi suntem fericiţi. Trebuia să vină la control, dar medicul a constat că trebuie să nască. Ne-a anunţat şi noi de la Clinceni, în 40 de minute, am fost la spital. A luat nota 10, are 2,800. Este cel mai frumos dintre toţi copiii. Elena este sănătoasă. Este la fel. O alăptează, este foarte bine. Este aşa cum trebuie să fie. 

Nicholas este atât de fericit. I-am zis că a întrebat de el bebelinda. Era încântat şi fericit şi uimit dacă bebelinda vorbeşte. Este plecat cu bunica cealaltă.

Cornel era mai emoţionat ca mine. S-a întâmplat repede. Pe soţ, astăzi la biserică îl întrebau oamenii la biserică ce face bebelinda. Şi la piaţă mă întreabă ce face cea mică. (...) Cred că i-au ales. Au mai multe variante. Nu o ştiu pe cea finală. " a spus Mărioara Gheoghe, mama Eleni, pentru emisiunea lui Mihai Morar. 

Elena Gheorghe s-a născut pe 30 iulie 1985. Artista s-a căsătorit pe data de 1 august 2011 cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formaţiei Mandinga. Elena Gheorghe a devenit mamă pentru prima dată în 2013, iar acum se pregăteşte să nască din nou. Fiul ei şi al lui Cornel se numeşte Nicholas.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro