Flore Salalidis, surpriză URIAȘĂ de ziua ei! Ce i s-a întâmplat, de la prima oră a dimineții

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă nu se mai poate lăuda ca alte celebrități ale showbiz-ului cu o vârstă care începe cu cifra 2, Flore Salalidis pare să fie foarte, foarte încântată cu ceea ce se întâmplă cu ea, mai ales astăzi, de ziua ei de naștere.

”De la prima oră am primit zeci de buchete de flori. Acasă, și culmea, și de la oameni pe care nu îi cunosc personal. Asta m-a făcut să zâmbesc încă de dimineața”, ne-a spus Flore Salalidis. Și, evident, frumoasa blondă a decis că, dacă tot și-a început ziua în acest fel, să o facă cât mai frumoasă. Așa că, după ce s-a machiat și s-a aranjat, vedeta a hotărât să se răsfețe puțin, motiv pentru care, alături de câteva amice de-ale sale a decis ca, spre seară, să iasă în oraș și să se bucure din plin de vârsta împlinită.
”Mă simt bine chiar dacă nu mai sunt o puștoaică. Iar florile, sunt eu convinsă, sunt doar începutul. Bănuiesc că voi mai primi destule alte daruri”, ne-a spus, misterioasă, Flore, sugerând că sunt destui bărbați care o curtează din greu și care ar face orice să primească de la ea măcar un zâmbet.
Nu a mai iubit un bărbat de un an întreg
”Iubit? Nici nu mă pot gândi la așa ceva. De fapt, am și uitat ce înseamnă să am un iubit. Și am uitat și cum e să fac dragoste. Un an a trecut, dacă nu mai bine, de când nu am mai avut pe cineva, un bărbat, alături”, ne-a spus Flore Salalidis. Alinarea ei însă vine, de câteva săptămâni, din inimioara unui cățeluș adorabil. ”Spike este un drăguț, e foarte afectuos. El e bărbățelul meu, acum”, ne-a spus, râzând, despre cățel, Flore Salalidis.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro