Florin Călinescu, bătut de Cosmin Olăroiu? "Dacă mă bate Oli, stau vreo trei luni în comă"

Florin Călinescu © arhivă

Florin Călinescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care spune că există o neînțelegere în ceea ce privește bătaia pe care a primit-o de la Cosmin Olăroiu. Totodată, acesta spune că are o relație bună cu antrenorul de fotbal. 

Florin Călinesc a postat pe Facebook un mesaj în care explică faptul că nu a fost bătut de antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu și că cei doi au chiar o relație bună. 

"Bună seara, dragi colegi “profesioniști”, din ceea ce se cheamă azi presa. Văd că reluați la nesfârșit o relatare a lui Gigi Becali, care NU a fost de față, despre cum m-a desfigurat pe mine Cosmin Olăroiu, acum 10 ani într-un restaurant. Mărturiile lui Mircea Sandu, Gino Iorgulescu și chiar ale lui Cosmin, care nu m-a atins nici cu un bobârnac și cu care am o relație ok și care AU fost de față și vă spun clar că machedonul bate câmpii, nu sunt bune. Păi, dacă mă bate Oli, stau vreo trei luni în comă...cel puțin. Cum tot reluați și povestea cu “marea mea dragoste” cu Monica Tatoiu, cu care am fost coleg de școală până pe la vreo 10 (zece) ani. Și alte, și alte baliverne. Bineînțeles, deontologic și profesionist, ignorând punctele mele de vedere. Să fiți sănătoși și să vă luați lefurile!", a scris Florin Călinescu pe rețelele de socializare.

În curs de actualizare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro