Florin de la HI-Q sare în apărarea Alexandrei Stan: "Nu este o păcăleală! În ce societate defectă trăim?"

Florin Grozea

Florin Grozea, componentul trupei HI-Q, a ţinut morţiş să facă câteva declaraţii cu privire la bătaia încasată de Alexandra Stan.

Cântăreţul a fost vizibil deranjat de speculaţiile apărute în legătură cu drama suferită de blondă. El susţine că o ştie de mult timp pe Alexandra şi nu crede că tot ce s-a întâmplat este doar o strategie de promovare.

"Eu o cunosc pe Alexandra şi aş băga mâna în foc că nu este o păcăleală. În ce societate defectă trăim dacă atunci când vedem un om care are o problemă, primul nostru gând este că e de fapt o pacaleală. Cât de departe merge paranoia noastră, dacă în loc să sărim să ajutăm un om, stăm şi ne gândim dacă nu cumva e o tactică de PR. Eu nu cred că e. O cunosc pe Alexandra şi, din ce spune ea în interviuri, descopăr nişte probleme, gânduri, temeri pe care orice artist din România le are şi nu cred. Se vede că nu joacă teatru", a declarat Florin pentru ziare.com.

De asemenea, artistul a specificat că mereu i-a plăcut de Alexandra Stan şi a vrut să o ajute în cariera muzicală, dar la acea vreme ea era mult prea mică.

"Nu am fost buni prieteni. Pur şi simplu am descoperit-o când era foarte micuţă. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Am încercat să fac ceva pentru ea, dar nu s-a putut că era în şcoala generală şi nu putea să plece de acasă. Nu ştiam că se întâmplă şi dacă se întâmplă ceva. Oricum, Alexandra este o persoană foarte discretă şi înţeleg de ce nu a vorbit chiar dacă lucrurile erau mai puţin fericite", a adăugat Florin Grozea, componentul trupei HI-Q.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro