Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri inedite despre preparatele ciudate pe care le-au mâncat de-a lungul timpului
Publicat pe 12.01.2016 la 12:27 Actualizat pe 12.01.2016 la 13:10
Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu povestesc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, ce preparate ciudate au mâncat, de-a lungul timpului.
Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu povestesc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, ce preparate ciudate au mâncat, de-a lungul timpului.
Dacă Florin Dumitrescu spune că a încercat mormoloci, pe care-i consideră “una dintre cele mai mișto chestii de pus în sushi sau omletă”, iar Nicolai Tand viermi albi prăjiți, Cătălin Scărlătescu povestește că a mâncat... cămilă și șobolan. “Eram într-un port din Marea Chinei de Sud, când niște filipinezi ne-au invitat la ei pe barcă, să mâncăm...”, își începe Cătălin povestirea.
Cum a reacționat el după ce a văzut ce are în farfurie, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara, de la ora 20.30, într-o ediție “Te pui cu blondele?”, în care cei trei chefi se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul emisiunii prezentate de Dan Negru.
Sursa foto Antena 1
T.S
Citeşte şi:
Miercuri, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin la “Te pui cu blondele?”
Dan Negru, încântat de ce a văzut: ”M-am liniștit. Copiii mei au speranțe”
VIDEO / Jos textila! O blondă a rămas în sânii goi în fața lui Rică Răducanu! Reacţia lui e de milioane
N-o să-ţi vină să crezi cu ce s-a ocupat în trecut! Rică Răducanu s-a dat de gol