Florin Piersic, în lacrimi pe scenă! Ce i s-a întâmplat actorului la Gala Premiilor GOPO

foto: arhiva

Florin Piersic a izbucnit în lacrimi pe scenă, la Gala Premiilor Gopo, care a avut loc, luni seară, la Teatrul Naţional Bucureşti. Actorul a mărturisit că se simte flatat de recunoştinţa care i se arată în ultimii ani.

Florin Piersic a fost emoţionat până la lacrimi la primirea "Marelui Premiu" al Galei GOPO. Îndrăgitul actor a mărturisit că se simte foarte răsfăţat în ultima perioadă, căci a primit foarte multe premii. Emoţionat, Piersic a vorbit despre asta cu lacrimi de fericire şi emoţie în ochi.

"Nu ştiu cum să vă spun, dar sunt un om care în ultima vreme a luat cam multe premii... Adică am fost făcut doctor honoris causa la Universitatea de Vest din Timişoara, apoi s-a făcut Cinematograful «Florin Piersic» la Cluj, de care sunt mândru şi de care eram minunat, după aceea am fost foarte fericit că premierul Moldovei, Timofti, mi-a dat definitiv cetăţenia moldoveană. În afară de asta, foarte frumos e faptul că zilele trecute, de ziua mea, 27 ianuarie, am fost făcut artist al poporului în Republica Moldova. Şi între timp uitaţi ce s-a petrecut... Acum voi lua un premiu pentru întreaga activitate cinematografică. Recunosc, mă emoţionează ideea cu Gopo şi socotesc că Gopo e unul dintre oamenii care m-au iubit cel mai mult. Şi eu pe el... Am jucat în aproape toate filmele lui”, a declarat Florin Piersic pentru „ziarulring”.

Florin Piersic este un actor român de teatru şi film, care a rămas celebru graţie rolurilor din Harap Alb şi Mărgelatu. A jucat drama, comedie, tragedie, figuri istorice şi haiduci pe marele ecran şi pe scenă Teatrului Naţional din Bucureşti. Născut pe 27 ianuarie 1936, la Cluj, Piersic este la a treia căsătorie şi are doi fii din cele anterioare. Cel mai mare, Florin Jr, este şi el actor şi regizor.

Citeşte şi:

Mihai Morar, cu ochii zâmbitori şi fără cuvinte în faţa lui Florin Piersic! Actorul i-a transmis un mesaj emoţionant

VIDEO / Florin Piersic a mers acolo de 39 de ori! Cuvintele care i-au cucerit pe israelieni

Florin Piersic, declaraţie emoţionantă: "Din 100 de oameni, 98 îmi zâmbesc. Vreau să mă dăruiesc publicului până în ultima zi a vieţii mele!"

VIDEO / Au rămas fără cuvinte când au văzut scena ! Piersic îl lovește pe Dan Negru cu un scaun

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro