VIDEO / Florin Răduţă, dezvăluiri din culisele "X Factor": "Ştefan Bănică m-a certat!"

Provine dintr-o familie modestă, din oraşul Târgovişte, iar viaţa lui nu a fost prea uşoară. A plecat să muncească în străinătate ca ospătar, dar niciodată nu a renunţat la visul lui de a face muzică.

Florin Răduţă este cel care a ridicat o sală întreagă în picioare şi a câştigat şi premiul cel mare la concursul "X Factor", de la Antena 1. Tânărul nu este cuprins de euforia evenimentului, ba chiar îşi calculează bine paşii pentru o carieră cât mai strălucită.

"Este de vină Dumnezeu. Nu ştiu dacă sunt cea mai bună voce din România. Până nu mi s-a strigat numele nu eram sigur că o să câştig. Odată ce am urcat pe scenă a ieşit total altfel. Bănică m-a certat, dar asta a fost foarte bine. Am zis că asta e ultima mea şansă. Vreau să ajung la oameni, pe radio. Omul acesta m-a ajutat enorm", a declarat Florin Răduţă, miercuri, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Florin Răduţă a câştigat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

VIDEO / Florin Răduţă, grav bolnav? Câştigătorul "X Factor" 2015 a vorbit despre o problemă care-i dă mari bătăi de cap: "Trebuie să merg să-mi fac un tomograf"

VIDEO / Decizia pe care a luat-o Florin Răduţă, la scurt timp după ce a câştigat "X Factor": "Mai stau câteva luni, după care..."

Drumul către succes a fost plin de îndoieli! El omul care i-a spus lui Florin Răduţă să meargă la "X Factor" că va câştiga. Iată conversaţia

Cum i s-a schimbat viaţa lui Florin Răduţă de când a câştigat trofeul "X Factor": "Am plâns nouă ore de când s-a terminat concursul!"

Câştigătorul de la "X Factor" a decis. Ce va face Florin Răduţă cu premiul de 100.000 de euro


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro