Florin Ristei a adoptat: "E băieţel şi are 6 ani"

Florin Ristei a intrat într-o nouă etapă din viaţa sa. Cântăreţul s-a decis să renunţe la singurătate, aşa că a decis să recurgă la adoptarea unui companion.

Florin Ristei, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, are acasă… o pisică. Mai bine zis, un motan, Toto, pe care l-a adoptat acum șase ani. Ristei spune că nu este un mare iubitor de pisici. Pe Toto l-a luat acasă ca să nu se simtă singur între patru pereți.“Mi-am luat pisică, să nu fiu complet singur în casă. Asta după ce am încercat să țin un Beagle care, în trei luni, mi-a distrus casa. Este un motan, are șase ani și îl am de când mi-am cumpărat primul apartament și m-am mutat singur. Toto, pentru că așa îl cheamă, este fiul pisicii unui coleg de trupă, Șerban. E negru, umblă de nebun prin cartier, vine bătut acasă, îi plac “femeile”, spune Ristei, amuzat.Cum Toto s-a obișnuit să stea mai mult singur, Florin Ristei nu-și face griji în privința lui, atunci când pleacă pentru cîteva zile, cu trupa sa, FreeStay, în diferite orașe din țară.

Citeşte şi:

 VIDEO / Florin Ristei, câştigătorul ediţiei din această de la "Te cunosc de undeva!". Uite interpretarea de 12 puncte

Florin Ristei se aşază, în sfârşit, la casa lui? Paparazzii Spynews l-au surprins în acţiune! Detaliile care îl dau de gol pe celebrul burlac...

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro