Florin Salam, măcinat de probleme serioase! Manelistul nu-şi mai poate onora toate concertele

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuţi şi căutaţi manelişti de la noi. Are succes atât pe plan personal, mai ales de când Roxana Dobre i-a dăruit cel de-al treilea copil, cât şi pe plan profesional.

Manelistul are prea multe cereri pentru concerte, cărora nu le mai poate face faţă. Iar din acest motiv, Puiu Gheorghiu, cel care se ocupă de agenda lui are multe conflicte cu cei pe care îi refuză.

"Nu chiar aşa de uşor. Sunt nişte persoane care nu înţeleg că prezenţa mea, nu poate să fie cândva undeva. Când au contract, trebuie să îl respecţi. Oamenii trebuie să înţeleagă că Puiu se ocupă de agenda mea," a spus Florin Salam, în cadrul unei emisiuni de la Pro Tv.

"Există o problemă foarte mare cu oamenii insistenţi din România care nu înţeleg că Florin nu mai poate să mai cânte când vrea el şi unde vrea el. El este sub contract de trei Puiu Gheorghiu. Şi primesc tot felul de înjurături la telefon. Să se ştie pentru toată lumea că Florin Salam nu mai are concerte în România, de acum până în martie,"
a spus şi Puiu Gheorghiu.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Asta este adevărata nebunie a lui Salam! Video incredibil!

Prima apariție a Roxanei Dobre și a lui Florin Salam după ce au devenit părinți! Declarații în EXCLUSIVITATE

VIDEO / Florin Salam are cu ce se mândri! Betty, mesaj emoţionant la câteva ore de la lansarea videoclipului dedicat mamei sale


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro