Florin Salam nu vrea să mai audă de Roxana Dobre! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi / Dezvăluiri fără precedent

+2 click pentru
galerie

Problemele din familia lui Florin Salam par să fie mai serioase decât și-ar dori Roxana Dobre să spună că sunt. Iar dacă ea încă mai susține că este o ceartă temporară, se pare că manelistul nici nu se gândește să o mai vadă în fața ochilor.

”Nu au cum să se mai împace. După ce, ani la rândul, când ajungea acasă nu primea nici măcar un zâmbet, acum Florin se simte, în sfârșit, eliberat. S-a lămurit că nu era femeia pe care să o iubească atât de mult. O iubește și acum, dar nu mai vrea să cedeze. Și-a dat seama că, de-a lungul timpului, a fost doar un bărbat care să îi asigure ei ce își dorea, să îi acopere toate cheltuielile, dar că a fost folosit. De aceea nici nu vrea să mai audă de împăcare, de aceea este atât de supărat pe ea”, ne-a spus un apropiat de-al lui Florin Salam.
Mai mult decât atât, de când a plecat Roxana Dobre de acasă, după întâlnirea pe care au surprins-o paparazii Sppynews.ro, cei doi nu au mai vorbit deloc, ieșirea ei din emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, fiind o surpriză pentru manelist. Dar, pare-se, oricum, acum nici nu îl mai interesează, cu atât mai mult cu cât are toată familia alături de el și este îngrijit de surorile sale. ”Zilnic, surorile lui vin să îi aducă mâncare, să aibă grijă de el. Florin suferă, dar știe că îi va trece. Oricum, de fiecare dacă când este întrebat de Roxana, el o compară cu Fănica. Și spune că nu se ridică la nivelul Ștefaniei...”, ne-a mai spus sursa citată

Zvonurile spun că Roxana Dobre a fugit de acasă de la Florin Salam
Conform zvonurilor din lumea mondenă, Roxana Dobre ar fi plecat de acasă. Mai mult, pentru a se asigura că va avea liniște din partea manelistului, Roxana Dobre a avut grijă să îi îndepărteze pe copiii pe care îi are alături de acesta din timp, semn că a premeditat și a ascuns foarte bine ceea ce urma să facă. Așa că, spun sursele noastre, cele două fetițe ale Roxanei și ale lui Salam sunt în casa mamei brunetei.
De altfel, cei doi s-au și văzut zilele trecute, dar împăcarea dintre ei este foarte, foarte departe, reacțiile lor fiind mai mult decât elocvente în această direcție.
Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania. 
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro