Florin Salam, trimis la plimbare de nașul Minune! Motivul e INCREDIBIL

+2 click pentru
galerie

Retragerea lui Florin Salam din lumea muzicii i-a surprins pe mulți dintre cie care sunt înnebuniți după genul muzical cântat pe manelist. Și, mai mult decât atât, unii, care plătiseră în avans pentru serviciile lui s-au trezit cu ”buza umflată”.

Cu toate acestea, spun sursele noastre, Florin Salam a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i ajuta pe cei care îl doreau la petreceri și a decis să își găsească tot felul d eînlocuitori. iar unul dintre aceștia, evident, contra-cost, ar fi fost chiar nașul de cununie al lui Salam, celebrul Adi Minune. Doar că, spre surpriza lui Salam, nașul lui l-a refuzat, ferm, indiferent de câți bani ar fi fost la mijloc. iar motivul, ne-a spus un apropiat de-al celor doi, a fost legat de personajele în fața cărora ar fi trebuit să se ”producă” Adi Minune. ”Minune i-a spus, verde-n față, că nu vrea să îi ia cântările pe car enu le-a onorat Salam. Că el are destule și, în plus, nu vrea să cânte pentru personajele care îl apreciază atât de mult pe Florin, că nu vrea să aibă de-a face cu asemenea oameni, majoritatea interlopi periculoși”, ne-a spus sursa citată.

Salam a rămas și fără formație

După ce a anunțat că se retrage pentru o perioadă, dar fără să se consulte cu membrii formației car eîl acompania de fiecare dată, Florin a reușit să îi scoată destul de tare din sărite pe aceștia. Așa că, după ce s-au consultat, au decis să nu mai colaboreze, vreodată, cu manelistul și, după ce și-au schimbat numele în ”Formația Toni Ciolac”, au anunțat că își vor diversifica playlistul și că vor colabora cu cel care i-a fost, de-a lungul timpului, vocea a doua lui Salam, Leo de la Kuweit.

Problemele medicale i-au pus capac

“Florin Salam e într-o pauză vocală. A căzut fizic și psihic, dar și vocal. Nu mai poate să cânte. Face o pauză vocală pentru gât. Este foarte obosit din cauza concertelor. Florin nu o să mai cânte o perioadă, nici în țară, nici în străinătate. Din cauza nopților nedormite a clacat”, a fost anunţul cu care Puiu Gheorghiu a cutremurat lumea manelelor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro