Florin Salam VORBEȘTE, în EXCLUSIVITATE pentru Spynews.ro, despre despărțirea de Roxana Dobre! Artistul ne-a spus ce se va întâmpla cu mama copiilor lui

+4 click pentru
galerie

Florin Salam pare să se fi decis, definitiv, cu privire la situația lui cu Roxana Dobre. Mai mult decât atât, din declarațiile făcute de celebrul artist, el este decis, în ciuda suferinței pe care o îndură acum, să regleze, pentru totdeauna, relația pe care o are cu bruneta.

”Nu ne mai împăcăm”, a spus Florin Salam, cu o voce stinsă. Și, mai mult decâ atât, celebrul artist recunoaște că suferă. ”Nu prea vreau să vorbesc despre asta, nu e un moment bun. Poate altă dată, când va fi momentul, dar acum nu este...”, ne-a mai spus Florin Salam.
În altă ordine de idei, se pare că problemele dintre el și Roxana Dobre sunt mult, mult mai vechi decât s-ar credea. ”Nu plecarea ei a fost problema.... Altele ne-au despărțit”, ne-a mai spus Florin Salam.
De altfel, de când a plecat Roxana Dobre de acasă, după întâlnirea pe care au surprins-o paparazii Sppynews.ro dintre ea și Florin Salam, cei doi nu au mai vorbit mai deloc, ieșirea ei din emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, fiind o surpriză pentru manelist. Dar, pare-se, oricum, acum nici nu îl mai interesează, cu atât mai mult cu cât are toată familia alături de el și este îngrijit de surorile sale. ”Zilnic, surorile lui vin să îi aducă mâncare, să aibă grijă de el. Florin suferă, dar știe că îi va trece. Oricum, de fiecare dacă când este întrebat de Roxana, el o compară cu Fănica. Și spune că nu se ridică la nivelul Ștefaniei...”, susține un apropiat de-al artistului.
Zvonurile spun că Roxana Dobre a fugit de acasă de la Florin Salam
Conform zvonurilor din lumea mondenă, Roxana Dobre ar fi plecat de acasă. Mai mult, pentru a se asigura că va avea liniște din partea manelistului, Roxana Dobre a avut grijă să îi îndepărteze pe copiii pe care îi are alături de acesta din timp, semn că a premeditat și a ascuns foarte bine ceea ce urma să facă. Așa că, spun sursele noastre, cele două fetițe ale Roxanei și ale lui Salam sunt în casa mamei brunetei.
De altfel, cei doi s-au și văzut zilele trecute, dar împăcarea dintre ei este foarte, foarte departe, reacțiile lor fiind mai mult decât elocvente în această direcție.
Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania. 
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro