Florin Salam vrea să o salveze pe Denisa Manelista de boala de care i-a murit soția! Declarații & Video

+4 click pentru
galerie

Vestea că Denisa Manelista suferă cumplit, în această perioadă, iar boala care o are o macină încet, încet nu l-a lăsat indiferent pe Florin Salam. Mai mult chiar, el este primul dintre maneliștii care vrea, cu orice preț, să o ajute pe Denisa Manelista să depășească acest moment greu, cu atât mai mult cu cât prima lui soție, Fănica, s-a stins, cu mulți ani în urmă, dintr-o cauză asemănătoare.

Vestea că Denisa Manelista este bolnavă l-a făcut pe Florin Salam să sufere cumplit. Dar, mai mult decât atât, i-a reamintit lui Florin Salam de drama trăită în urmă cu câţiva ani, atunci când a pierdut-o pe Fănica. De foarte multe ori cântăreţul a declarat că Fănica, femeia pe care a iubit-o atât de mult și care i-a dăruit doi copii, nu va fi niciodată uitată de el și că va avea un loc cu totul și cu totul special în inima lui. Fănica s-a stins din viaţă în urmă cu aproximativ 8 ani din cauza unei boli pe care, acum, pare-se, suferă și Denisa. Iar din acest motiv, Florin Salam este decis să o ajute pe colega lui de breaslă cu tot ce îi stă în putință.


”Sunt foarte afectat deveștile primite despre Denisa. Sunt dispus să o ajut, oricând, oricum. Dacă e nevoie de bani, indiferent de sumă, nu contează. Viața unui om nu se poate măsura în bani. Dacă e nevoie să când, gratuit, pentru ea, dacă e nevoie să îi dau bani, nu contează, doar să știu că o salvez de boală”, ne-a spus Florin Salam.

 Mai mult chiar, el a început deja să lucreze pentru a face banii necesari, el fiind, de curând, invitat să cânte la o înmormântare, la Craiova, urmând ca banii încasați, o sumă frumușică, să îi folosească pentru a o salva, dacă va mai fi posibil, pe Denisa.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete și Fănica, fosta soție a lui Salam. De altfel, deja, cântăreața a suportat câteva intervenții medicale de urgență, doctorii luptând pentru a-i salva viața.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro