Florin Zamfirescu mai îndrăgostit ca niciodată. Uite ce grijă are de iubita lui!

Florin Zamfirescu iubeşte ca un adolescent. Iubita sa, Daciana îl însoţeşte peste tot pe cunoscutul actor, lăsând la vedere focul dragostei care îi leagă pe cei doi. 

Dragostea nu ţine cont de vârstă. Asta ar putea spune şi actorul Florin Zamfirescu, care la 64 de ani pare mai îndrăgostit ca niciodată. Deşi a hotărât să divorţeze de soţia sa, Cătălina Mustaţă, după 21 de ani de mariaj, actorul a reuşit să-şi refacă viaţa foarte repede alături de o doctoriţă de familie, pe nume Daciana. Povestea lor de iubire a ieşt la iveală anul trecut, iar de atunci sunt parcă de nedespărţit.
Zilele trecute, cei doi şi-au făcut apariţia la un eveniment monden unde s-au comportat ca doi tineri adolescenţi. Zâmbetul de bărbat îndrăgostit se citea cu uşurinţă pe faţa lui Florin Zamfirescu, noua iubită devenind un fel de muză pentru actor. Cei doi nu s-au dezlipit pe tot parcursul evenimentului, semn că dragostea lor este una cât se poate de arzătoare. Cunoscut drept un mare gentelman, actorul nu s-a desprins de braţul iubitei sale nici când au hotărât să plece spre casă.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro