Fosta iubită a lui Marius Elisei spune tot despre relaţia cu soţul Oanei Roman: "Poate în momentul acela aşa a simţit să scrie"

sursa: Facebook

Fosta iubită a lui Marius Elisei a făcut dezvăluiri despre relaţia bărbatului cu Oana Roman, motiv pentru care acesta i-a atras atenţia. Nu este prima dată când cei doi au vorbit de când s-au despărţit.
Florentina susţine că ea şi soţul Oanei Roman au mai vorbit, chiar dacă Marius Elisei era căsătorit. Tânăra este dispusă, la un moment dat, să spună tot ce s-a întâmplat la momentul respectiv între ei.
"În 2016, în luna iunie , exact cu două luni înainte ca eu să vin în România ... el pur şi simplu într-o seară am rămas chiar foarte surprinsă că mi-a acceptat din nou prietenia pe Facebook şi mi-a scris câteva lucruri, dar aceste lucruri nu le voi dezvălui prin telefon. Mi-ar plăcea foarte mult să o pot face în platou," a mărturisit Florentina pentru Antena Stars.
Deşi nu vrea să spună încă ce au vorbit pe în vara anului trecut, Florentina a spus că între ei doi nu a avut loc ceva deplasat.
"Din punctul meu de vedere nu sunt grave, poate în momentul acela aşa a simţit să scrie, de atunci nu mi-a mai scris, clar. Nu am mai avut avut nicio treabă, doar zilele trecute mi-a scris să îl las în pace şi să nu mai vorbesc nimic despre el şi familia lui," a mai adăugat fosta parteneră a lui Marius.
Cei doi foşti iubiţi au avut o relaţie de aproape 5 ani şi la momentul relaţiei, aveau chiar şi planuri de viitor. Cei doi s-au despărţit atunci când Marius Elisei a început să se iubească cu Oana Roman.
"Ar fi trebuit să ne căsătorim, dar noi nu aveam banii necesari pentru o căsătorie. Nici nu s-au făcut eforturi, iar atunci mi-am dat seama că nu va fi prea curând acest lucru," a spus Florentina.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro