Fosta iubită a lui Marius Niculae vorbește despre relația ei! Fotbalistul se va zgâria pe ochi când va afla ce planuri are

Este una dintre cele mai sexy prezențe din lumea modei și, evident, este curtată de foarte mulți bărbați. Cu toate acestea, de curând, femeia despre care s-a spus că s-a iubit cu Marius Niculae s-a amorezat și, dacă mai are loc de îndoială, a uitat cu totul de prezența fotbalistului în viața ei.

Simona Iacob recunoaște că, de ceva vreme, este amorezată, chiar dacă nu vrea, încă, să facă public numele bărbatului care a reușit să o cucerească. ”Da, am o relație, dar momentan nu este cazul să dezălui numele iubitului meu. Suntem împreună și asta contează”, ne-a mărturisit Simona Iacob. Mai mult decât atât, senzuala creatoare de modă recunoaște că bărbatul cu care se iubește acum o face să viseze la momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă. ”Visez la căsătorie, dar este normal să o fac în aceste momente”, recunoaște vedeta.
Celebritatea Simonei Iacob vine în urma unui presupus amantlâc care ar fi avut loc între ea și fotbalistul Marius Niculae. Cei doi au fost surprinși împreună în ipostaze mai mult decât grăitoare, dar relația lor nu a durat decât câteva zile, fotbalistul întorcându-se în brațele soției sale, Cristina, iar creatoarea de modă și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro