Fosta soţie a lui Liviu Vârciu iubeşte din nou: "Îmi doresc să mă mărit şi să fac copii"

Sursă foto: Facebook

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu şi, totodată, fosta iubită a lui Speak a recunoscut că iubeşte din nou. Este în culmea fericiii şi de-a dreptul împlinită

Fosta iubită a lui Speak a fost invitată într-o emisiune TV şi a vorbit despre dragoste.

"Cu dragostea stăm foarte bine. Mă iubesc în primul rând pe mine şi este suficient pentru moment. Îmi iubesc familia şi prietenii. La un moment dat o să mai apară şi cineva...Nu, nu am un iubit, dar 2017 îmi poate rezerva multe surprize." a spus aceasta în direct.

Vedeta a mai amintit şi de perioada în care a trecut prin momente mai dificile, precum despărţirile din viaţa sa, iar unul dintre motivele pentru care relaţiile ei s-au încheiat pare să fie faptul că nu a găsit bărbatul cu care să îşi întemeieze o familie.

"Viaţa ne oferă bune şi rele şi trebuie să le tratăm ca atare. (...) Mai multe schimbări pe plan profesional sau produs decât pe alte planuri în ulltimul timp. (...) Trecutul nu îl putem schimba. Îmi doresc să mă mărit şi să am copii. Ăsta este destinul nostru. (...) Mai sunt multe de gândit până la o nuntă. Acum am altele. Momentan nu pot să mă gândesc la asta. Mă ocup de proiectele pe care le am acum." a declarat vedeta.

Speak s-a despărţit de fosta iubită pe 17 octombrie 2016, după ce ea a făcut public un mesaj pe Facebook. Artistul, pe numele său adevărat Ştefan Sprianu, s-a născut pe 24 octombrie 1986, în Bacău. El e producător muzical şi cântăreţ. El este unul dintre unul dintre cei mai în vogă artişti de la noi.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro