Viorel Lis, primele cuvinte după operaţie! Oana Lis emoţionată şi sfâşiată de durere „E prima oară când rămân singură după 20 de ani”

+3 click pentru
galerie

Viorel Lis a deschis ochii după operaţie! © facebook.com

Oana Lis trece prin cele mai grele momente, de când fostul edil al Capitalei a ajuns pe patul de spital, la terapie intensivă. Viorel Lis a fost operat de colecist, iar medicii sunt foarte rezervaţi în ceea ce îl priveşte.

Oana Lis, cea care îi este alături edilului de mai bine de 20 de ani a mărturisit într-o emisiune că îi este foarte greu că nu îi poate fi alături la Terapie Intensivă. Aceasta a vorbit despre durerea care l-a adus pe Viorel Lis în această stare.

„Viorel e într-o stare rea de peste o săptămână. Este prima oară când el cere să fie dus la spital. Într-o noapte mi-a zis că are impresia că îi dă cineva cu ceva în cap. Nu am ştiut că este atât de grav, dar durerile erau groaznice pentru el şi nicio pastilă nu îşi făcea efectul. A fost aproape de moarte. Am fost şi la biserică şi m-am rugat. E prima oară când rămân singură după 20 de ani. Nu l-am văzut niciodată atât de rău”, a spus Oana Lis.

După ce a ieşit din operaţie, Viorel Lis a deschis ochii şi şi-a recunoscut soţia, însă nu a reuşit să vorbească prea mult cu aceasta. I-a spus câteva cuvinte emoţionante, care au făcut-o pe Oana Lis să lăcrimeze „A zis că prin faptul că vorbeşte cu mine e primul pas în noua lui viaţă. Mi-a spus că mă iubeşte şi că şi-ar dori să îmi găsesc pe cineva care să mă facă fericită, să nu rămân singura”, a mărturisit Oana Lis.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro