Fostul iubit al Andei Adam se însoară! Ce surpriză i-a pregătit viitoarei soţii

+5 click pentru
galerie

Când eşti fotbalist şi ai jucat pe bani buni în Italia, Olanda dar şi în România, pentru mulţi eşti cunoscut drept "un fost iubit" al Andei Adam asta este o problema!!!

Nu ştim dacă pe Cătălin Ţîră îl deranjează această asociere, dar când eşti finul lui Nicu Gheară şi te-ai iubit şi cu Ilincuţa, înseamnă că orice ar fi... ai stil =D !!
Fetele frumoase sunt clar pasiunea nr #1 a fotbaliştilor şi Cătălin nu se abate de la tradiţie. Dacă până să devii titular mai stai pe bancă, a venit şi timpul juniorului Ţîră să se aşeze la casa lui, să se însoare şi să facă şi el un moştenitor!

Cum ban la ban trage, iubita actuală pe care am auzit ca ar fi tentat să o ceară de nevastă , Alexandra Mirea, este supranumită "prinţesa telefoanelor".
Mai negru pe alb, pe lângă frumuseţe şi sex-apeal, Alexandra va fi cândva moştenitoarea unui imperiu în domeniul telefoniei mobile, tăticul să traiască!!!

Până îţi vor oficializa relaţia, cei doi porumbei, postează pe toate reţelele de socializare poze cu ei doi în ipostaze care de care mai tandre ţi fierbinţi, ceea ce ne face să zâmbim şi să le urăm toate cele bune.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro