Fostul iubit al lui Beyonce de România, lună de miere în Thailanda! Imagini Exclusive cu Edy Talent și soția lui

+3 click pentru
galerie

Edy Talent s-a iubit cu Beyonce de România, despărțirea lor fiind una cu scandal. De altfel, de-a lungul timpului, cântărețul cu pricina a avut parte de o lungă serie de dezamăgiri amoroase. Dar, de curând, s-a îndrăgostit lulea și, pare-se, în sfârșit, a dat și el lovitura.

Fostul iubit al lui Beyonce de România se iubește de ceva vreme cu Roxana, o puștoaică de doar 20 de ani și a uitat-o definitiv pe cea care l-a părăsit pentru Nicolae Guță. Cei doi sunt extrem de fericiți și, de curțnd, și-au și unit destinele. Și, ca orice amorezi, fericiți până peste poate, cei doi au plecat în luna de miere. iar locul ales a fost Thailanda, cei doi luând decizia să se bucure cât de mult pot de vremea bună de acolo, uitând de frigul din România.
Iar imaginile cu Edy Talent și cu soția lui sunt mai mult decât grăitoare când vine vorba de dragostea pe care o împărtășesc. Astfel, după ce în timpul zilei se bucură de apele calde și de plaja perfectă din pitorescu stat asiatic, searta, cei doi petrec ca doi adolescenți care au dat de primii fiori ai amorului. Iar Edy, pare-se, se simte destul de bine în brațele ei încât noapte, la ora somnului, să își culce, galeș, capul la pieptul ei și să adoarmă ca unj prunc în brațele mamei sale.
Edy Talent a devenit celebru și pentru vocea lui
Manelistul Edy talent a fost, de-a lungul timpului, implicat în mai multe scandaluri amoroase, cel mai cunoscut fiind cel cu Beyonce de România. Iar dacă ar fi să numărăm scandalurile, în ciuda faptului că măsoară doar un metru înălțime, Edy Talent pare să demonstreze că este un bărbat adevărat, el reușind să cucerească multe femei.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro