Fotbalist celebru, transformat în tată model! Ce face pentru gemenii pe care îi are cu soția de care se despărțise / Video

+8 click pentru
galerie

Vremurile în care mijlocaşul arădean Bogdan Mara a încercat printr-un divorţ fulgerător să-și schimbe coechipiera de viaţă, după 14 ani de mariaj și gemenii superbi pe care îi au, sunt istorie. Iar acum, fostul fotbalist e un tată și soț model.

"Numai iubirea, doar iubirea ...", sunt nişte versuri ce li s-ar potrivi de minune lui Bogdan Mara și soției sale, Dana. Asta ca să nu fim ironici, de notorietate fiind relația ei cu un artist megacunoscut de la noi și care, întâmplător, cântă melodia ”Numai iubirea”... 

Dar, să revenim la subiect... Naraţiunea începe firesc, într-o frumoasă după amiază de weekend, în Parcul Herăstrău, unde l-am surprins pe fostul fotbalist la o coadă de jetone. Da, culmea, stătea la coadă... Și aşteptandu-şi cuminţel rândul la celebrele maşinuţe din parcul de distracţie, Bogdan Mara era, alături de copiii săi, aparent nerăbdători să înceapă distracţia, extrem de atent la micuți.La câteva minute s-a apropiat de gaşca veselă, printre care şi Dana Gheorghe, pe care cu greu am recunoscut-o datorită ochelarilor fumurii, dar, mai ales, schimbării de look.

Blonda cu părul blond şi lung a lui Bogdan Mara s-a transformat într-o şatenă cu părul scurt, mai puţin zâmbitoare precum o ştiam, dar la fel de cochetă şi de pusă la punct. Cu o pereche de pantaloni de piele şi o scurtă de blană accesorizată cu piele, atrăgând privirile bărbaţilor şi femeilor deopotriv, Dana era nerăbătoare să se joace cu soțul ei. Așa că, atât Bogdan, cât şi Dana, au încălecat pe o maşinuţă, fiecare cu câte unul dintre gemeni, dovedind astfel că, acum, familia lor este una de invidiat, cei doi depășind problemele pe care le-au avut și care i-au făcut să divorțeze la notar.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

B.R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro