Foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” au o sărbătorită în grup. Mesajul emoționant trimis de Teodor

Foști concurenți / foto: Facebook

Au avut o relație foarte apropiată la ”Mireasă pentru fiul meu”, iar la ieșirea din competiția matrimonială au continuat să iasă împreună peste tot.

Astăzi este ziua Roxanei, concurenta care a ieșit din Casă cu câteva luni înainte de marea finală, iar Teodor cu Ionela, dar și Simona au vrut să fie alături de aceasta în această zi specială pentru ea.

Foștii concurenți au ieșit în oraș, iar acestora li s-a alăturat și mama lui Teodor, care a stat o perioadă în competiție.

Unele lucruri probabil se schimbă, dar noi începem şi sfârşim cu familia,
La mulți ani Roxi, tot ce îţi doreşti şi multă sănătate. La mulți ani si familiei Stoica,astăzi este ziua lor de cuplu, multă iubire şi fericire vă dorim..O zi frumoasă, vă pupăm, oameni frumoşi”,
a scris Teodor pe pagina sa de socializare.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro