FOTO / A pozat topless pentru o reclamă, dar sânii prea mari n-au putut fi stăpâniţi! S-a văzut tot şi nu a mai avut ce să facă

+4 click pentru
galerie

Foto: hepta

Un cunoscut model a rămas cu sânii la vedere în timp ce poza pentru o reclamă. A încercat să îşi acopere bustul cu mâinile, însă nu s-a descurcat deloc.

Îmbrăcată cu o pereche de blugi, sub care avea dresuri, CJ Franco a pozat goală de la mijloc în sus, lăsând la vedere sânii mari şi sfârcurile pe care nu le-a mai putut ascunde. A ridicat mâna şi, spre deliciul bărbaţilor, a realizat scene demne de filme pentru adulţi.

Modelul CJ Franco nu a părut deranjată că se vede tot, ci a zâmbit către aparatul foto, mândru de comorile pe care le are. A pozat în cele mai provocatore poziţii, realizând un adevărat spectacol pentru cei care se aflau pe plajă. 

CJ Franco, pe numele ei adevărat Celisa Franco, s-a născut pe 8 februarie 1991, în Santa Cruz, statul american California. Ea e şi model, şi actriţă. Vedeta e cunoscută pentru rolurile din "Crime After Crime" (2011), "No Chance at Love" (2011) şi "The Baby" (2011).

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro