FOTO / A renunţat la inhibiţii şi l-a dat "gata" pe Speak! Adelina Pestriţu, decolteu interzis de sexy! I s-a văzut tot

Petrece numeroase ore în sala de sport, iar acest lucru se vede perfect, căci trupul Adelinei Pestriţu este unul "de milioane", iar ea ştie să şi-l pună în valoare de fiecare dată, dovadă fiind imaginea postată de curând pe contul personal de socializare.

Faptul că are o relaţie minunată cu Speak nu este niciun secret pentru nimeni, însă aceasta pare să ştie cum să-şi incite iubitul şi nici să-i arăte dragostea pe care i-o poartă.

"Tu mă completezi!
", a scris ea în descrierea unei imagini în care apare într-un sacou cu un decolteu ameţitor, prin care i se poate vedea lenjeria intimă.Evident, fotografia mai mult decât hot, în care se poate vedea pasiunea dintre cei doi a fost apreciată de numeroase persoane.

 Adelina a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni din showbiz, iar fiecare apariţie a ei este atent analizată. Ea a reuşit să obţină ceea ce multe domnişoare îşi doresc: faimă şi bani în scurt timp, căci de la cuburile pe care dansa în barurile din Ibiza, a ajuns în patul şi în inima lui Liviu Vârciu. Imediat după divorţ şi-a câştigat un loc mult râvnit pe "sticlă", iar ulterior a cunoscut dragostea în braţele lui Speak, un artist cu care se iubeşte de mai bine de un an de zile.

Citeşte şi:

FOTO / Adelina şi Speak îşi fac de cap în Florida! Cei doi îndrăgostiţi s-au pozat în ipostaze tandre

Adelina Pestriţu, vacanţă de lux alături de Speak. "Să vă întoarceţi trei"

Adelina este pe zi ce trece mai slabă. Când fanii o văd dezbrăcată se îngrozesc: "Dumnezeule"

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro