FOTO / A topit opt kilograme şi a spus adevărul! Cum a reuşit Adelina Pestriţu să slăbească
Publicat pe 28.05.2016 la 16:04 Actualizat pe 28.05.2016 la 16:20
A dezvăluit că a decis să-şi mărească sânii întrucât în ultima perioadă a slăbit mult prea mult, iar acum Adelina Pestriţu s-a gândit să le vină în ajutor femeilor care-şi doresc să slăbească, aşa că a publicat pe blogul personal meniul ei.
A dezvăluit că a decis să-şi mărească sânii întrucât în ultima perioadă a slăbit mult prea mult, iar acum Adelina Pestriţu s-a gândit să le vină în ajutor femeilor care-şi doresc să slăbească, aşa că a publicat pe blogul personal meniul ei.
"Acest articol vine ca un răspuns în urma întrebărilor voastre despre cum arata meniul meu și ce am făcut pentru a da jos cele 9 kilograme", a scris ea pe contul personal.
„Voi alegeți ce vi se potrivește și cum doriți să trăiți! Începând prin a va povesti din experianța mea, vă mărturisesc că micul-dejun reprezinta cea mai importanta masa din cele 24 de ore. În cadrul primei mese din zi, prefer sa consum toate „bombele calorice”, după cum îmi place să le spun, pentru că aici sunt încadrate dulciurile și alimentele bogate în carbohidrați. Mai pe scurt, micul-dejun vine ca un rasfat pentru papilele mele gustative.
Mergand mai departe, ajungem la masa de prânz, unde aleg să mănânc o porție sănătoasă de ciorbă de legume sau vită, acrită cu borș de țară, ori dacă nu, o supă-cremă de ciuperci, super consistentă și delicioasă. Felul doi arată cam asa: paste cu fructe de mare sau vita în sos de lămâie, plus o salată verde stropită cu ulei de măsline și câteva picaturi de suc de lămâie.
Ajungând la cină, vă spun că trebuie să aveți mare grijă ce alegeți să puneți în farfurie dacă vreți să aratati impecabil. Fiind seara (nu mai tarziu de 20:00), caloriile se ard mai greu, sunteti mai obositi dupa o zi întreagă de alergătura, iar organismul trebuie să aibă posibilitatea să se refacă. Asa ca, pentru a va simti confortabil, va recomand sa va preparati niste pește, respectiv somon, cu putina mazare sau broccoli, dar și nelipsita salata verde care ajuta la digestie. Eu gătesc peștele la un aparat cu aburi pentru ca este mult mai sănatos si gustos”, a scris vedeta pe blogul personal.
Adelina Pestriţu a devenit cunoscută după mediatizatul divorţ de Liviu Vârciu şi, odată cu trecerea timpului, a fost implicată în mai multe proiecte TV.
Sursa foto: Instagram
T.F.S