Homepage » Monden » FOTO / A trișat sau nu Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” ca să câștige mașina? DOVEZILE care o pot face să piardă premiul

FOTO / A trișat sau nu Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” ca să câștige mașina? DOVEZILE care o pot face să piardă premiul

Publicat pe 08.07.2016 la 17:20 Actualizat pe 08.07.2016 la 17:47

Mireasă pentru fiul meu 2016. Emilia și Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au luptat cu îndârjire ca să câștige o mașină, însă doar una dintre ele va intra în posesia premiului mult dorit.

FOTO / A trișat sau nu Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” ca să câștige mașina? DOVEZILE care o pot face să piardă premiul

Emilia și Lavinia / foto: captură video

Mireasă pentru fiul meu 2016. Emilia și Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au luptat cu îndârjire ca să câștige o mașină, însă doar una dintre ele va intra în posesia premiului mult dorit.

Mireasă pentru fiul meu 2016. După un moment de neatenție, Emilia a luat aseară mâinile de pe mașină, iar Lavinia pare să fie câștigătoarea mașinii până când Comisia de Decizie va analiza toate imaginile.

Mireasă pentru fiul meu 2016. În timpul celor trei zile, cele două concurente au fost surprinse de mai multe ori în timp ce păreau că au încălcat regulamentul, iar fanii emisiunii își doresc transparență și corectitudine. De mai multe ori, Lavinia a fost surprinsă în timp ce se sprijină secunde bune de mașină, deși acest lucru era interzis în regulament și ar putea-o costa premiul:


REGULAMENTUL CONCURSULUI “TOUCH THE CAR”

Timp de o lună şi jumătate, din 15 concurenţi care au fost eliminaţi pe parcurs, şase au intrat în finală iar proba de foc prin care trebuiau să treacă a fost una de rezistenţă fizică şi psihică, trebuind să atingă maşina cu una sau ambele mâini, fără a se sprijini, fără a se odihni decât o dată, 15 minute la doua ore şi încă 30 minute la 6 ore, nu au voie să doarmă lângă maşină sau să aibă alta poziţie decât cea în picioare, atingând-o fără să se sprijine de maşină sau de vreun coechipier.

1. “Touch the car” este o proba individuala si nu poate exista decat un singur castigator al masinii.

2. Trebuie sa purtati o pereche de manusi pe toata durata acestei probe.

3. Puteti sa intindeti bratul intr-o pozitie cat mai confortabila.

4. Nu aveti voie sa va lasati greutatea corpului pe brat si nici sa va sprijiniti de masina. Nu aveti voie sa atingeti masina cu o alta parte a corpului in afara de maini.

5. Veti putea pune ambele maini pe masina, insa cel putin una din maini va ramane tot timpul lipita de masina, pe tot parcursul probei. Suprafata de contact a palmei cu masina trebuie sa fie totala. In caz contrar, veti fi descalificat! Concurentul descalificat isi pierde sansa de a castiga masina.

6. Respectand obligatia ca macar una din maini sa atinga in permanenta masina, concurentii pot merge, dansa, se pot misca in jurul ei sau isi pot schimba locul cu ceilalti concurenti implicati in concurs.

7. Concuretul care va ridica mana de pe masina, fie si pentru o sutime de secunda, va fi elimiminat din concurs.

8. Nu aveti voie sa negociati cu ceilalti castigarea masinii sau donarea acesteia. De asemenea, este interzisa formarea de coalitii in acest sens. In caz contrar, Comisia de Decizie poate opri concursul si nimeni nu va mai putea beneficia de masina!

9. Toti concurentii au obligatia de a participa la orice activitati si manifestari desfasurate in timpul concursului.

10. Nu aveti voie sa purtati niciun fel de accesoriu: ceas, inele, bratari.

11. Nu aveti voie sa folositi niciun fel adeziv care sa va ajute la mentinerea mainii pe masina. De asemenea, este interzisa utilizarea sforii, a oricarui material sau substante care ar inlesni prinderea mainilor pe masina.

12. Va veti putea relaxa picioarele, schimbandu-le, pe rand, unul cate unul, dar fara a lua mana de pe masina.

13. Nu aveti voie sa stati jos, intinsi, pe vine, sau in genunchi langa masina.

14. Daca doriti, puteti sa va descaltati in orice moment al probei.

15. Va veti putea schimba pozitia in jurul masinii. Va veti putea misca atat cat va permite pozitia, insa tinand cont ca nu aveti voie sa va atingeti unul pe celalalt in mod intentionat.

16. Veti putea bea apa, veti putea dansa, veti putea trece unii pe sub ceilalti, atata timp cat una dintre maini este lipita de masina si nu exista contact fizic intre voi.

17. Nu aveti voie sa va sprijniti de un alt concurent, sa loviti sau sa impingeti un alt concurent. In caz contrar veti fi descalificat.

18. Aveti voie sa vorbiti intre voi. Pe durata concursului, la fiecare doua ore se pot lua 15 minute de pauza si la fiecare 6 ore se poate lua o pauza de 30 de minute. Concurentilor li se vor comunica iesirile in pauza. Pe durata acestor pauze, concurentii au posibilitatea de a-si satisfice nevoile personale. Depasirea duratei de pauza, reprezinta motiv de elmiminare. In categoria nevoilor personale se incadreaza: sevirea mesei, schimbarea bateriei, fumatul, schimbarea tinutei vestimentare, etc..

19. Fiecare concurent poate alege, daca doreste, un concurent asistent, dintre cei care nu participa la proba. Acesta va avea sarcina de a-l mentine in forma, de a-i pregati masa inainte de pauze si de a-i acorda orice fel de ajutor.
20. Exceptand pauzele, atunci cand sunt cu mana pe masina, concurentii pot consuma doar lichide si zahar.

21. Asistentii si ceilalti concurenti nu au voie sa intre in standul de concurs fara invitatia prezentatorului concursului.

22. Nu aveti voie sa atingeti cauciucurile sau oglinzile masinii.

23. Puteti bea suc, apa, sa mancati zahar. Nu aveti voie sa consumati bauturi alcoolice sau energizante pe parcursul acestei probe.

24. In fiecare pauza va trebui sa va schimbati bateria de la lavaliera. Lavaliere trebuie sa functoneze non-stop!

25. Nu aveti voie sa atingeti camerele de pe masina, sau alte accesorii tehnice!

26. Va trebui sa raspundeti la orice intrebare care va este adresata in timpul probei.

27. Concurentul care nu poate continua concursul din motive medicale sau din oricare alt motiv, se poate retrage din concurs din proprie initiativa. Intr-un astfel de caz, nu poate revendica, sub nicio forma, dreptul asupra premiului. In timpul competiei, ori de cate ori va fi nevoie, se va efectua controlul medical.

28. Concurentul care din punct de vedere medical nu poate continua concursul, va fi eliminat. Toate problemele medicale din timpul concursului si dupa acesta, reprezinta responsabilitatea concurentului.

29. Veti fi responsabili pentru starea voastra de sanatate pe tot parcursul acestei probe.

30. Concurentii pot avea un asistent din randul celor care nu participa la proba, pentru a servi apa, masa in timp ce stau langa masina, pentru ca pauzele sa fie cat mai efficiente.
31. Orice acuzatie, remarca sau observatie a celorlalti concurenti asupra vreunei nereguli legate de atingerea masinii, se va verifica conform inregistrarilor si se va confirma doar de atre Comisa de Decizie.

32. Comisia de decizie poate efectua modificari in privinta showului sau a concurentilor, in limita regulilor concursului. Aceste modificari nu pot lua dreptul concurentului de a parasi concursul.

33. Concurentul care, respectand regulile impuse in concurs, va rezista cel mai mult timp atingand masina doar cu mana, va deveni singurul proprietar al masinii.

Astăzi, cele două s-au acuzat reciproc că au trișat:

"Maşina a fost atinsă şi cu haina şi cu şiretul. S-a sprijinit non-stop. Eu nu am făcut aşa. Eu întruna îi arătam lui Nicolae cum se sprijină de maşină. Nu mă simţeam obosită deloc. Nicolae îmi atrăgea atenţia, să nu mai fiu relaxată, ci concentrată. ", a spus Emilia în cadrul emisiuni de azi.

"Amândouă am tras foarte mult pentru această maşină. Dacă eu am greşit, oricum, sunt mândră de mine. Mai departe vom vedea!", a avut drept replică Lavinia.

Cine credeți că merită să câștige mașina?

Mireasă pentru fiul meu 2016. este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

În articolul
FOTO / A trișat sau nu Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” ca să câștige mașina? DOVEZILE care o pot face să piardă premiul
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Imagini halucinante cu mașina în care a murit Mădălin, băiatul din Olt. A fost distrusă complet și au rămas doar fiare / FOTO
Stiri interne • la 10:03
Imagini halucinante cu mașina în care a murit Mădălin, băiatul din Olt. A fost distrusă complet și au rămas doar fiare / FOTO
  • Mădălin a murit în chinuri groaznice
  • Imagini terifiante cu locul din care a fost extras trupul său
Xtra Night Show. Anda Adam și soțul ei au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment. Vor avea 500 de invitați
Emisiuni TV • la 09:46
Xtra Night Show. Anda Adam și soțul ei au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment. Vor avea 500 de invitați
  • Anda Adam și soțul ei au stabilit data nunții
  • Când va avea loc marele eveniment
  • Vor avea 500 de invitați
Semnele zodiacale care vor fi afectate de Luna Plină de astăzi, 23 aprilie. Ce impact va avea pentru acești nativi
Horoscop • la 09:38
Semnele zodiacale care vor fi afectate de Luna Plină de astăzi, 23 aprilie. Ce impact va avea pentru acești nativi
  • Luna plină în Scorpion va atinge apogeul astăzi, 23 aprilie 2024
  • Semnele zodiacale care vor fi afectate
  • Ce impact va avea pentru acești nativi
Caz halucinant în Germania. Un român de 39 de ani a fost ucis cu sânge rece de un polonez, după un scandal
Stiri internationale • la 09:34
Caz halucinant în Germania. Un român de 39 de ani a fost ucis cu sânge rece de un polonez, după un scandal
  • Un român a murit în Germania
  • Bărbatul a fost înjunghiat și a avut răni care i-au adus sfârșitul
Costel Corduneanu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfâșietoare la mormântul fratelui: „Te iubim cu toții”
Showbiz intern • la 09:09
Costel Corduneanu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfâșietoare la mormântul fratelui: „Te iubim cu toții”
  • Costel Corduneanu ar fi împlinit astăzi 55 de ani
  • Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații emoționante la mormântul interlopului
Mama tinerei însărcinată, găsită moartă, a făcut declarații cutremurătoare. Care au fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”
Stiri interne • la 09:03
Mama tinerei însărcinată, găsită moartă, a făcut declarații cutremurătoare. Care au fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”
  • mama Anei a făcut declarații despre ultima discuție dintre cele două
  • Femeia nu s-a gândit că fiica ei va fi în pericol
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
recomandare pe observatornews.ro
Vremea de Florii și de 1 Mai. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
recomandare pe as.ro
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii îşi urmează inima, Săgetătorii pornesc spre aventură
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
recomandare pe antena3.ro
Obiceiul care duce la scăderea colesterolului! Medic: ”Indiferent de alimentație!”
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
recomandare pe antena3.ro
Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţ de ultimă oră de la Poşta Română
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
recomandare pe playtech.ro
Cartea de tarot care îţi reprezintă zodia. Împăratul este loial şi mereu atent la cei din jur
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
recomandare pe playtech.ro
Doi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu îşi vor testa relaţia la Insula Iubirii. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
recomandare pe dailybusiness.ro
Din păcate, s-a confirmat! Milioane de pensionari vor rămâne fără o parte din venituri
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru români! Dispar cele mai vândute ouă
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close