FOTO / A venit la Gala Premiilor Oscar cu o coafură ca scoasă din... priză! Cum s-a prezentat Halle Berry la 50 de ani, pe covorul roșu

+3 click pentru
galerie

sursa: hepta

 PREMIILE OSCAR 2017. Pe când unele vedete se pregătesc intens pentru o apariție perfectă la Gala Premiilor Oscar, altele par... abia trezite. La 50 de ani, Halle Berry a purtat o coafură de la care nu își putea lua ochii.
PREMIILE OSCAR 2017. Halley Bally a atras atenția nu numai prin silueta ei, care este impecabilă la vârsta de 50 de ani, ci datorită părului neobișnuit. Prezentatoarea a purat o coafura ca scoasă din... priză!
PREMIILE OSCAR 2017. Apariția ei a fost salvată însă de rochia lungă și mulată, care îi venea perfect pe corpul său lucrat.

Gala premiilor Oscar 2017! Totul despre cea de-a 89-a ediţie a celui mai așteptat eveniment, pe www.spynews.ro

Cine e Halle Berry
Halle Maria Berry este o actriţă americană şi fost fotomodel. În anul 2002 ea a câştigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru performanţa sa din filmul Monster's Ball, până în prezent fiind prima şi unica femeie de origine afro-americană care a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal. Ea este una din cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Ea a primit distincţia Sexiest Woman Alive de la revista Esquire.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro