FOTO / Acum e clar de ce preotul nu şi-a luat ochii de la decolteul ei. Ce i-a "scăpat" Oanei Zăvoranu la propria nuntă

+3 click pentru
galerie

Ops, Oana Zăvoranu a lăsat la vedere un mic detaliu © Facebook

Ţinuta Oanei Zăvoranu, la nunta sa, a fost deosebită tocmai prin nonconformismul său. Culoarea roşie, florile şi sânii la vedere au evidenţiat spontaneitatea vedetei. Oana Zăvoranu recunoaşte că nici preotul nu a putut să îi evite cu privirea decolteul generos.

Cea mai restrânsă nuntă din showbiz, cea a Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf, a fost importalizată în câteva fotografii de colecţie în care observăm detalii pe care ncii preotul nu a putut să le evite cu privirea. Sexy, provocatoare şi îndrăzneaţă, Oana s a apărut în faţa preotului cu o rochie roşie, decoltată, sub care a purtat costum de baie. 

Aşa cum a mărturisit Oana Zăvoranu şi cum ştie toată ţara, vedeta s-a simţit cel mai bine într-o rochie diferită de ceea ce poartă majoritatea mireselor.

"Dacă mă duceam în rochie de mireasică, nu eram eu. Aici am putut sa trec drept năşică", conform spuselor Oanei Zăvoranu pentru Antena Stars.

Datorită rochiei sale, Oana Zăvoranu a afirmat că nici măcar preotul nu şi-a putut lua ochii de la ea. Detaliul la care se referă Oana Zăvoranu este exact sutienul vedetei.

"Ţineam buchetul mai sus, ca să acopăr din goliciune", a spus  Oana Zăvoranu. 

Alex Ashraf a purtat un costum negru, lucios, dar şi elegant. Ambele ţinute s-au remarcat prin originalitatea şi abordarea diferită a contextului în care se aflau.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro