FOTO / Admiratorii Denisei Răducu, gest înduioşător! Ce semn de apreciere i-au dedicat cântăreţei

+3 click pentru
galerie

Denisa Răducu este în continuare iubită şi apreciată © Facebook

Denisa Răducu a fost şi este în continuare iubită de fanii săi, însă aceştia din urmă nu au acceptat gândul că Denisa Răducu a murit şi i-au realizat o diplomă virtuală.

Pe diploma din spaţiul online apare chipul Denisei şi sunt notate şi câteva cuvinte emoţionante. Comentariile prietenilor virtuali sunt numeroase, iar încărcătura emoţională pe care o transmite diploma este în totalitate răvăşitoare.

"Am făcut această diplomă pentru tine, scumpa noastră! Îţi mulţumim pentru toată fericirea pe care ne-ai adus-o de-a lungul timpului! Te-am iubit şi te iubim. Fericire veşnică îţi dorim, iar pentru acest lucru ne rugăm zilnic Domnului!", a fost mesajul persoanei care a publicat diploma în mediul online.

"Îţi mulţumim pentru fiecare secundă muncită, pentru sufletul frumos şi bun pe care l-ai dăruit. Îţi mulţumim pentru că ai fost acolo pentru noi", sunt cuvintele scrise pe diploma virtuală.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro