FOTO / Aishwarya Rai, surprinsă cu fiica ei. Cum arată copila celei mai frumoase femei din lume

+7 click pentru
galerie

Aishwarya Rai © HEPTA

Pe Aishwarya Rai o ştie întreaga planetă, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar ochii ei au făcut istorie. Dacă o priveşti te cucereşte iremediabil, însă pe fiica ei, Aaradhya Bachchan, puţin au avut ocazia să o vadă. Micuţa, acum în vârstă de 5 ani, a fost ţinută departe de ochii presei şi al curioşilor, însă, de când a mai crescut, celebra ei mamă nu mai poate evita să nu fie expusă. 

Recent, paparazzii din India le-au surprins pe cele două în timpul unui ritual organizat în memoria tatălui actriţei Aishwarya Rai. Alături de ele a fost şi soţul actriţei, respectiv tatăl micuţei, starul Abhishek Bachchan, iar din imagini putem observa că Aaradhya Bachchan nu moşteneşte deloc trăsăturile mamei şi seamănă foarte bine cu tatăl.

Pentru evenimentul în cadrul căruia memoria tatălui actriţei a fost cinstită, atât mama, cât şi fiica au purtat ţinute tradiţionale. 

Despre Aishwarya Rai, cea mai frumoasă femeie din lume

Aishwarya Rai Bachchan este o actriță și fotomodel indian, fostă Miss World. Înainte de a începe cariera în actorie, ea a lucrat ca model și a câștigat faima după ce a câștigat titlul de Miss World în 1994.

După ce a devenit mamă, a luat o pauză destul de lungă în carieră, pentru a se dedica educaţiei şi creşterii fiicei sale. Mai mult, a fost criticată pentru că nu a reuşit să-şi recapete silueta la fel de repede cum fac alte staruri.

În urmă cu mai bine de doi ani a revenit pe platourile de filmare, însă le-a pus producătorilor o condiţie: programul să fie realizat în funcţie de nevoile fetiţei sale, iar ei au acceptat .

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro