FOTO / Alina Puşcaş, nuntă şi botez în aceeaşi zi! "Nu am ştiut nimic despre ceremonia religioasă!"

+4 click pentru
galerie

Alina Puşcaş © Foto: Instagram

Alina Puşcaş s-a căsătorit în weekendul care tocmai a trecut cu partenerul său, Mihai Stoenescu. Vedeta nu a ştiut nimic despre acest eveniment, ştia că vor merge la biserică pentru a o boteza pe micuţa lor fetiţă. 

Sâmbătă a fost o zi mare în familia prezentatoarea Alina Puşcaş. Vedeta ştia iniţial că ea şi familia vor merge la biserică pentru a o creştina pe micuţa lor. Der fapt, au avut loc două ceremonii. Mihai Stoenescu i-a făcut o adevărată surpriză şi a iumit-o cu faptul că preoţii i-au şi cununat. Ea nu a ştiut de acest aspect. 

"Nu...eu am fost aşa. Am vrut şă mergem la biserică pentru botezul celei mici. Trebuia să fie în iunie, dar am zis să facem acum, cu organizare, cu tot. A fost un botez şi o cununie. N-am făcut petrecere acum. Ne-am hotărât pur si simplu săptămâna trecută să facem botezul Melisei. S-au întâmplat lucruri, au fost alergii, a căzut şi am zis că poate contează şi asta. A fost supriza lui Mihai, a naşilor, a preoţilor. Nimeni nu ştia. Am zis să facem acel boetez foarte intim. Ne-am gândit că dacă facem aşa intim poate chiar  se supără şi unii prieteni. Avem de gând să facem şi un eveniment mai mare, cu prieteni. N-am ştiut nimic. M-am trezit apoi cu un buchet de flori în mână, naşa la fel. Am zis că poate aşa e obiceiul. Apoi după care a fost un moment de linişte. Au venit preoţii şi au zis că au de înfăptuit două taine. L-am întrebat pe Mihai dacă vorbeşte serios. A început apoi ceremonia. Prima oară ceremonia şi apoi botezul." a spus Alina Puşcaş în emisiunea lui Mihai Morar. 

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", a născut pe data de 27 octombrie 2016 şi a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, pe nume Melissa. E al doilea copil pe care îl are cu iubitul ei, stomatologul Mihai Stoenescu, iar primul băieţel are deja aproape 2 ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro