FOTO / Ana de la "Mireasă pentru fiul meu" e îndrăgostită lulea. Mesajul transmis azi

+4 click pentru
galerie

Ana şi iubitul ei © Facebook

În ziua în care şi-a aniversat ziua de naştere, Codruţ, iubitul Anei, fostă concurentă la Mireasă pentru Fiul Meu, a fost felicitat într-un mod special de iubita sa.

De mai bine de şase luni, Ana de la Mireasă pentru Fiul Meu şi Codruţ formează un cuplu. În decursul acestor luni, cei doi au întâmpinat atât greutăţi, cât şi bucurii. La fiecare moment important din viaţa lor, cei doi au fost şi mai apropiaţi unul de celălalt. Aşa s-a întâmplat şi de această dată.

Ca să îi demonstreze cât de mult îl iubeşte, Ana i-a scris iubitului ei, pe reţea de socializare, o urare în care l-a felicitat pentru aniversarea zilei de naştere.În cadrul mesajului, Ana i-a mulţumit lui Codruţ pentru că face parte din viaţa ei.

A venit și ziua in care mai adaugi un an in lista ta de trăiri, sentimente, experiențe și lecții de viața ! Vreau sa îți spun ca te iubesc enorm. Te iubesc pentru omul care esti, pentru sufletul tău, pentru gândirea ta şi pentru faptul că, lângă tine mă simt o femeie puternică, protejată și iubită! Credeam că sunt omul care nu știe să iubească, că sunt fată care foarte greu o să ajungă să îndeplinească cerințele unei femei.

Însă ai apărut tu ...Ai apărut tu și mi-ai arătat cum este să iubești şi cât de frumos este ! Ai apărut tu și mi-ai dat curajul de a trece alături de tine peste toate greutățile, ambiția de a ajunge acolo unde îmi propun și, cel mai important, încrederea de sine, de care sincer aveam atâta nevoie! Relații perfecte nu exista și tocmai de aceea îmi cer scuze pentru momentele mele copilărești pe care trebuie să le suporti de cele mai multe ori, pentru sensibilitatea mea exagerată și pentru încăpățânarea de care încerc să scap.Te iubesc enorm ! La mulți ani, sufleeeet !, a scris Ana.

Ana, fostă concurentă de la MPFM, e împreună cu iubitul ei, Codruţ, de o jumătate de an. Cei doi şi-au început povestea de iubire pe 30 ianuarie 2017.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro