FOTO / Ţi-o mai aminteşti? Ana Maria Georgescu, tânăra care făcea furori cu piesa "Cât mi-e dor de ochii tăi", s-a schimbat total!

+3 click pentru
galerie

Ana Maria Georgescu © captura video

Îţi aminteşti de Ana Maria Georgescu, tânăra care făcea furori în urmă cu câţiva ani cu piesa "Cât mi-e dor de ochii tăi"? S-a schimbat total!

Ana Maria Georgescu are 31 de ani şi este complet tranformată! Din tânăra brunetă şi timidă a ajuns o femeie sigură pe ea, blondă şi gata pentru un nou început întotdeauna. Startul ei a fost în muzică, dar apoi a cochetat cu televiziunea. Acum s-a reîntors la prima dragoste.

Invitată în cadrul unei emisiuni Tv, Ana Maria Georgescu a povestit cu ce se ocupă şi ce a mai făcut de-a lungul timpului. "Piesa mi-a marcat definitiv existenţa. Mi-am văzut de şcoală, am intrat şi în televiziune: al lucrat şi la ştiri, am dat live-uri. Am făcut de toate. Am învăţat foarte multe. (...) Măritatul e un subiect destul de intim. Eu nu îmi postez pe Facebook în fiecare zi. Am o piesă nouă acum", a spus Ana Maria Georgescu.

A trăit o poveste de dragoste cu nebădăi alături de Florin Chilian, din partea căruia a primit bătăi crunte. După ce a îndurat chinuri groaznice, Ana Maria a decis să pună punct, moment în care a spus tot ce a fost nevoită să suporte. În anul 2010 Florin Chilian a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, pentru că în anul 2006, pe când avea o relaţia cu artista, a fost prins conducând deşi consumase băuturi alcoolice. Ana Maria a depus mărturie despre cele întâmplate, ba chiar împotriva cântăreţului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest