FOTO / Ţi-o mai aminteşti? Ana Maria Georgescu, tânăra care făcea furori cu piesa "Cât mi-e dor de ochii tăi", s-a schimbat total!

+3 click pentru
galerie

Ana Maria Georgescu © captura video

Îţi aminteşti de Ana Maria Georgescu, tânăra care făcea furori în urmă cu câţiva ani cu piesa "Cât mi-e dor de ochii tăi"? S-a schimbat total!

Ana Maria Georgescu are 31 de ani şi este complet tranformată! Din tânăra brunetă şi timidă a ajuns o femeie sigură pe ea, blondă şi gata pentru un nou început întotdeauna. Startul ei a fost în muzică, dar apoi a cochetat cu televiziunea. Acum s-a reîntors la prima dragoste.

Invitată în cadrul unei emisiuni Tv, Ana Maria Georgescu a povestit cu ce se ocupă şi ce a mai făcut de-a lungul timpului. "Piesa mi-a marcat definitiv existenţa. Mi-am văzut de şcoală, am intrat şi în televiziune: al lucrat şi la ştiri, am dat live-uri. Am făcut de toate. Am învăţat foarte multe. (...) Măritatul e un subiect destul de intim. Eu nu îmi postez pe Facebook în fiecare zi. Am o piesă nouă acum", a spus Ana Maria Georgescu.

A trăit o poveste de dragoste cu nebădăi alături de Florin Chilian, din partea căruia a primit bătăi crunte. După ce a îndurat chinuri groaznice, Ana Maria a decis să pună punct, moment în care a spus tot ce a fost nevoită să suporte. În anul 2010 Florin Chilian a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, pentru că în anul 2006, pe când avea o relaţia cu artista, a fost prins conducând deşi consumase băuturi alcoolice. Ana Maria a depus mărturie despre cele întâmplate, ba chiar împotriva cântăreţului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro