FOTO / Anamaria Prodan şi Andreea Tonciu fac senzaţie împreună! Un mic detaliu le-a scăpat celor două vedete

+2 click pentru
galerie

Sursa: Instagram

Naşa Anamaria Prodan şi fina Andreea Tonciu petrec tot mai mult timp împreună. Relaţia dintre acestea devine din ce în ce mai bună şi sunt tot mai apropiate. Aşa s-au fotografiat cele două vedete recent.

Anamaria Prodan şi Andreea Tonciu, de când au devenit naşă şi fină petrec mult timp împreună, merg în vacanţe cu familiile împreună, s-au apropiat foarte mult. Recent, cele două s-au fotografiat şi din imagine se poate observa cu uşurinţă faptul că vedetele ţin foarte mult la aspectul lor, la imaginea pe care o afişează în public.

Andreea şi Anamaria zâmbesc în această poză şi niciun rid nu se poate observa, au faţa foarte întinsă, fără pic de urme ale vârstei. Amândouă au pomeţii fermi şi bine conturaţi. Dacă priveşti cu atenţie imaginea, poţi spune chiar că cele două vedete seamănă.

Ei bine, cele două vedete sunt surprinse în zăpadă, îmbrăcate foarte gros, semn că vremea le-a dat bătaie de cap şi au fost nevoite să renunţe la rochiile subţiri în schimbul celor groase, de iarnă.

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana Maria.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro